Stilus kolekcija – Serijal KGI 4-6

Stilus kolekcija – Serijal KGI 4-6 - Banks, Maya | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Banks, Maya
DIMENZIJA
10,26 MB
NAZIV DATOTEKE
Stilus kolekcija – Serijal KGI 4-6.pdf
ISBN
4519577603770

OPIS

Četvrta knjiga iz serijala o braći Kelly Šapat u tami. Najmlađi od braće, Nathan, nalazi se negdje u zarobljeništvu i svakodnevno je mučen. U trenutku kada dotakne dno začuje ženski glas koji ga moli da ne odustane, što mu pomaže izdržati i dočekati spas. Tko je njegov anđeo, postoji li ili je Nathan poludio pitanja su na koja glavni lik dobije odgovore u trenutku kada mu se isti glas ponovno javi i zatraži pomoć. Peta knjiga Odjeci u zoru. Grace Peterson u bijegu je i skriva se zbog grupacija koje ju žele zbog njene iscjeliteljske moći. Član KGI-jeva tima, Rio dobiva zadatak da ju pronađe, vrati i zaštititi od opasnosti koja vreba. Priča o ljubavi i zajedništvu koje nastaju usred opasnosti i akcije. Šesta knjiga Nijanse sive. P. J. Rutheford, odmarajući se u omiljenom baru od netom završene naporne misije, iznenada susreće svoje neprijatelje, bivše kolege zbog čije je podvale morala napustiti S.W.A.T. Tijekom okršaja s njima u pomoć joj priskače Cole, njezin iznimno privlačni kolega. Nakon strastvene noći koju su proveli i u kojoj joj je Cole priznao da je doputovao u Denver samo zbog nje, oboje će biti svjesni da je u pitanju mnogo više od puke požude. Odmah potom K.G.I. pozvat će ih u novu misiju koju će P. J. zbog nekih osobnih obračuna nenadano napustiti. Međutim, Cole i ostale kolege neće odustati od potrage za svojom neustrašivom i odanom kolegicom…

Stilus kolekcija - serijal KGI 4-6 99,00 kn 49,50 kn. Pročitaj više-60% Sold out.

- Ilgis 73- 75cm. ... Kada ir kokias pėdkelnes dėvėti? Svarbiausios pėdkelnių pasirinkimo derinimo taisyklės: Pėdkelnės ( kojinės ) negali išsiskirti iš bendro aprangos stiliaus Pėdkelnių ( kojinių ) spalva negali skirtis nuo rūbo spalvos, pvz.

POVEZANE KNJIGE