Stilus kolekcija – Serijal Pokorna

Stilus kolekcija – Serijal Pokorna - Sue Me, Tara | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sue Me, Tara
DIMENZIJA
12,44 MB
NAZIV DATOTEKE
Stilus kolekcija – Serijal Pokorna.pdf
ISBN
6289432421171

OPIS

U prvom dijelu istoimene erotske trilogije autorica upoznaje s Abigail King, knjižničarkom iz New Yorka koja želi iskoračiti iz svog uobičajenog života te ispuniti sve svoje skrivene fantazije. Nathaniel West je bogat, uspješan i iznimno privlačan muškarac koji upravo traži novu pokornu partnericu. Iako nesigurna i u strahu, Abigail se odlučuje upustiti u ludu i strastvenu avanturu, pokušavajući pritom ne izgubiti svoje srce (ali i osvojiti njegovo).Drugi dio erotske trilogije Dominantan koji govori o odnosu između mladog i atraktivnog Nathaniela Westa, bogatog i uspješnog poslovnog čovjeka, i Abigail King, bivše knjižničarke koju će odabrati za ulogu podređene seksualne partnerice. Ugovor koji će s njom potpisati strogo će definirati njihov status doma i “pokorne”, svodeći ga na u početku isključivo na zajednički vikend sadomazohističkih egzibicija u kojem će “pokorna” Abigail morati bespogovorno udovoljavati svome gospodaru. Pisan iz muške vizure Nathaniela Westa, u romanu će postajati sve očitije da se emocije, strogo isključene iz spomenutog ugovora, sve više probijaju ispod hladne i arogantne površine ovog muškarca te da mu Abigail znači mnogo više od pokorne seksualne partnerice…Treći dio erotske trilogije Obuka koji govori o odnosu između mladog i atraktivnog Nathaniela Westa, bogatog i uspješnog poslovnog čovjeka, i Abigail King, bivše knjižničarke koju će odabrati za ulogu podređene seksualne partnerice. S vremenom će njihovo sadomazohističko seksualno partnersvo, koje je Nathaniel strogo definirao ugovorom, prerasti u strastvenu ljubavnu vezu. Međutim, potpunom ispunjenju i prepuštanju ispriječit će se Nathanielove mračne tajne iz prošlosti. Odlučna da se bori za njihovu ljubav, Abigail će se morati pripremiti za obračun s njegovim dugogodišnjim demonima…

Opis: Abby King ima skrivenu fantaziju. Nathaniel West u New Yorku je poznat kao briljantni, zgodni vlasnik tvrtke West Industries.

Tara Sue Me Gospodar Premna Je Ljubavni Erotski. Download Tara Sue Me Pokorna EPUB Simpledownload Net.

POVEZANE KNJIGE