Stilus kolekcija – Serijal Pokorna

Stilus kolekcija – Serijal Pokorna - Sue Me, Tara | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sue Me, Tara
DIMENZIJA
10,8 MB
NAZIV DATOTEKE
Stilus kolekcija – Serijal Pokorna.pdf
ISBN
4952145661653

OPIS

U prvom dijelu istoimene erotske trilogije autorica upoznaje s Abigail King, knjižničarkom iz New Yorka koja želi iskoračiti iz svog uobičajenog života te ispuniti sve svoje skrivene fantazije. Nathaniel West je bogat, uspješan i iznimno privlačan muškarac koji upravo traži novu pokornu partnericu. Iako nesigurna i u strahu, Abigail se odlučuje upustiti u ludu i strastvenu avanturu, pokušavajući pritom ne izgubiti svoje srce (ali i osvojiti njegovo).Drugi dio erotske trilogije Dominantan koji govori o odnosu između mladog i atraktivnog Nathaniela Westa, bogatog i uspješnog poslovnog čovjeka, i Abigail King, bivše knjižničarke koju će odabrati za ulogu podređene seksualne partnerice. Ugovor koji će s njom potpisati strogo će definirati njihov status doma i “pokorne”, svodeći ga na u početku isključivo na zajednički vikend sadomazohističkih egzibicija u kojem će “pokorna” Abigail morati bespogovorno udovoljavati svome gospodaru. Pisan iz muške vizure Nathaniela Westa, u romanu će postajati sve očitije da se emocije, strogo isključene iz spomenutog ugovora, sve više probijaju ispod hladne i arogantne površine ovog muškarca te da mu Abigail znači mnogo više od pokorne seksualne partnerice…Treći dio erotske trilogije Obuka koji govori o odnosu između mladog i atraktivnog Nathaniela Westa, bogatog i uspješnog poslovnog čovjeka, i Abigail King, bivše knjižničarke koju će odabrati za ulogu podređene seksualne partnerice. S vremenom će njihovo sadomazohističko seksualno partnersvo, koje je Nathaniel strogo definirao ugovorom, prerasti u strastvenu ljubavnu vezu. Međutim, potpunom ispunjenju i prepuštanju ispriječit će se Nathanielove mračne tajne iz prošlosti. Odlučna da se bori za njihovu ljubav, Abigail će se morati pripremiti za obračun s njegovim dugogodišnjim demonima…

Tara Sue Me Pokorna Pdf Booktele Com. Tara Sue Me Novels Stilus Kolekcija Serijal Pokorna Autora.

The Flirtation Submissive Series 10 By Tara Sue Me 1 6 MB TARA SUE ME POKORNA 1 PDF DOWNLOAD LINK4GEN MAY 8TH, 2018 - TARA SUE ME POKORNA 1 PDF DIRECT LINK DOWNLOAD AT LINK4GEN COM DOWNLOAD TARA SUE ME POKORNA 1 PDF FROM PREMIUM 4SHARED LINK DATE 2016 03 08T17 11 46 563Z''download tara sue me files ... Kupite Naslov Stilus Kolekcija Serijal Pokorna Autora. The Exhibitionist By Tara Sue Me PenguinRandomHouse Com.

POVEZANE KNJIGE