Što je ostalo iza nje

Što je ostalo iza nje - Wiseman, Ellen Marie | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Wiseman, Ellen Marie
DIMENZIJA
5,57 MB
NAZIV DATOTEKE
Što je ostalo iza nje.pdf
ISBN
2612248263215

OPIS

Roman ujedinjuje patnju i snagu dviju mladih žena, Izzy i Clare, rođenih u različito vrijeme, koje povezuje borba s neshvaćanjem okoline i s predrasudama. Autorica izmjenom perspektiva stvara duboku i napetu priču o borbi za pripadanjem. Izzy se suočava s uspomenama na ubijenog oca i majkom koja je u zatvoru kada je primorana posjetiti psihijatrijsku bolnicu Willard State gdje pronalazi dokumente o bivšoj pacijentici Clari. Ganuta nepravdom koja joj se dogodila, odlučuje joj pomoći pronaći kćer…

Iza nje je ostala kćer Bobbi Kristina, koju je dobila u braku s Bobbyjem, a koja je preminula samo šest mjeseci nakon slavne majke, u 23. godini života, od posljedica predoziranja. Međutim, ovdje imamo situaciju da se to dogodilo na satu vjeronauka koji je vodila časna sestra.

Autorica izmjenom perspektiva stvara duboku i napetu priču o borbi za pripadanjem. Što je ostalo iza Milana Bandića? HRVAT POSTAJE GLAVNI OSLONAC MILANA: Stigla još jedna velika vijest iz Italije, a zbog koje posebno na Otoku neće biti sretni Ako je nekome trebao dokaz: 'U prosincu i siječnju ukupno 3652 smrti više nego u prosjeku!' Susjedi nas zavidno gledaju, ali moglo bi se dogoditi da prije nego njih puste nas ... S viralne snimke čini se da Khing Hnin Wai nije svjesna što se iza nje događa. Kasnije se oglasila i potvrdila da je snimka istinita te rekla kako već 11 mjeseci snima svoju plesnu rutinu ispred parlamenta, prenosi The Guardian. ŽENA iz SAD-a ostala je iznenađena kad je iza ogledala u kupaonici pronašla tajnu sobu, a svoje otkriće podijelila je s pratiteljima na TikToku, gdje su njezine snimke pregledane više od 10 milijuna puta.

POVEZANE KNJIGE