Što je ostalo iza nje

Što je ostalo iza nje - Wiseman, Ellen Marie | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Wiseman, Ellen Marie
DIMENZIJA
4,5 MB
NAZIV DATOTEKE
Što je ostalo iza nje.pdf
ISBN
5885913079562

OPIS

Roman ujedinjuje patnju i snagu dviju mladih žena, Izzy i Clare, rođenih u različito vrijeme, koje povezuje borba s neshvaćanjem okoline i s predrasudama. Autorica izmjenom perspektiva stvara duboku i napetu priču o borbi za pripadanjem. Izzy se suočava s uspomenama na ubijenog oca i majkom koja je u zatvoru kada je primorana posjetiti psihijatrijsku bolnicu Willard State gdje pronalazi dokumente o bivšoj pacijentici Clari. Ganuta nepravdom koja joj se dogodila, odlučuje joj pomoći pronaći kćer…

MARC zapis - ID: 84233 × Signatura. 821.111(73)-3 WISEM što.

Što se tiče predloga ispred, u gimnaziji su nas učili da on ima samo prostorno značenje, dok u značenju „u ime" pripada birokratskom jeziku (mada Matičin rečnik navodi i jedan ... Karte se ponovo miješaju i zagrebačka izborna scena će se resetirati. Bandić je mogao privući do 140.000 glasova.

POVEZANE KNJIGE