U vodu

U vodu - Hawkins, Paula | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hawkins, Paula
DIMENZIJA
12,2 MB
NAZIV DATOTEKE
U vodu.pdf
ISBN
5003591404075

OPIS

Novi roman iz pera Paule Hawkins, autorice velikog svjetskog hita Djevojka u vlaku, napeti je psihološki triler o neuhvatljivosti istine i obitelji koja se raspada zbog tajni. Samohranu majku pronađu mrtvu u rijeci koja teče kroz gradić. Ranije tog ljeta, osjetljiva tinejdžerica dočekala je istu sudbinu. Njih dvije nisu prve žene koje su umrle u tim tamnim vodama, ali njihove smrti uznemirile su rijeku i njezinu povijest i iskopale davno potopljene tajne. Iza utopljenice ostala je usamljena petnaestogodišnja kći. Bez oca i majke, i sad bez ijednog prijatelja, našla se na skrbi majčine sestre, neznanke koja ju plaši i koju su dovukli na mjesto iz kojeg je namjerno pobjegla – mjesto za koje se zaklela da se u njega nikad neće vratiti. Jednako napetim stilom i pronicavim razumijevanjem ljudskih nagona, kojima je očarala milijune čitatelja diljem svijeta svojim senzacionalnim prvijencem Djevojka u vlaku, Paula Hawkins donosi novo, uzbudljivo, duboko intrigantno štivo o varljivosti osjećaja i sjećanja, kao i o razornom utjecaju prošlosti na sadašnjost. Pazite se mirne površine – nikad ne znate što vreba ispod nje! PAULA HAWKINS petnaest je godina radila kao novinarka prije no što se okušala u pisanju romana. Rođena i odrasla u Zimbabveu, Paula se 1989. preselila u London i otad živi ondje. Njezin prvi triler, Djevojka u vlaku, postao je veliki svjetski hit i prodao se u gotovo 20 milijuna primjeraka diljem svijeta. Objavljen na više od četrdeset jezika, bio je najprodavaniji svjetski bestseler i hit na kinoblagajnama s Emily Blunt u glavnoj ulozi. U vodu je njezin drugi kriminalistički roman.

Da biste otkrili je li mobitel nepovratno oštećen, pogledajte indikator oštećenja od vode. U najvećem se broju slučajeva taj indikator nalazi u dijelu za bateriju, iza baterije ili na samoj bateriji, ovisno o vrsti mobitela. Mnogima od nas se desilo da je mobitel pao u vodu, a svi znamo da je voda u mobitelu smrtni neprijatelj za sve elektronske naprave.

upravo ono što je Katie učinila: ustala je usred noći, otišla do rijeke i nije se vratila. Međutim, razumijem zašto mama odlazi do rijeke: tako se sad može najviše približiti ... Dobro došli na web stranicu Zagrebačkog saveza za skokove u vodu.

POVEZANE KNJIGE