Život pod uličnim svjetiljkama

Život pod uličnim svjetiljkama - Zaharija, Dinko | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Zaharija, Dinko
DIMENZIJA
12,37 MB
NAZIV DATOTEKE
Život pod uličnim svjetiljkama.pdf
ISBN
2597451454535

OPIS

Život Dinka Zaharije najbolji je primjer, ali i poticaj svakom nevoljniku koji dotakne dno da odluči ponovno ustati i krenuti dalje nekim novim, boljim putem. Stoga je iznimno važno što je Zaharija odlučio upravo to opisati u ovom, po temi, u hrvatskom književnom stvaralaštvu, jedinstvenom djelu. A sve s cilje, kako kaže, da drugi nauče iz njegovih pogrješaka, kako ne bi i sami prošli put od obiteljskog situiranog života, preko ovisnosti do beskućništva i napuštenosti. – fra Siniša Pucić

U četvrtak u 18 sati u Gradskoj knjižnici na Starčevićevu trgu u Zagrebu održala se promocija Zaharijine knjige. - Želio sam da ova knjiga bude upozorenje i poticaj drugim ljudima, a posebno mladima, kako bi naučili nešto iz mojeg ... Ulične svjetiljke ponekad su baš poput svjetionika tračak nade u noći prepunoj sjena i grebena... Video isječak s promocije knjige Dinka Zaharije „Život pod uličnim svjetiljkama" održane u Gradskoj knjižnici u Zagrebu 27.

Normalno, volio bih imat' familiju, ali to je nekako prevelik san za mene. Samo da mi je pos'o imat.

POVEZANE KNJIGE