Alkemičarova izgubljena knjižnica

Alkemičarova izgubljena knjižnica - Simoni, Marcello | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Simoni, Marcello
DIMENZIJA
5,71 MB
NAZIV DATOTEKE
Alkemičarova izgubljena knjižnica.pdf
ISBN
7173566712022

OPIS

Koje tajne krije Turba philosophorum, misteriozna knjiga alkemičara? Proljeće 1227., francuska kraljica Blanka I. nestala je pod neobičnim okolnostima. Kraljevstvom se šire glasine o djelovanju Nečastivoga. Jedini koji može riješiti tajnu nestanka je pronicljivi trgovac Ignazio koji je na svojim putovanjima naučio mnogo o ljudima i svijetu. Pozvan je u Kordobu, gdje susreće svog nekadašnjeg učitelja i od njega saznaje za knjigu koju mnogi traže zbog tajna koje skriva. Kad učitelj biva otrovan idućega dana, Ignazio kreće u potragu za knjigom koju pripisuju jednom Pitagorinom učeniku, a koja krije upute za najveću tajnu alkemije: manipulaciju prirodnim elementima. Susret s jednom redovnicom i čovjekom kojega svi smatraju opsjednutim Ignazija će uputiti prema dvorcu Airagne i njegovom tajanstvenom gospodaru, grofu Nigredu. Tajna dvorca toliko je strašna da oni koji je saznaju teško mogu izbjeći smrt…

Objavljuju ih u tematskim projektima te u zbirkama prema vrsti građe pod naslovom Digitalizirana zagrebačka baština. Klikom na sliku iznad otvarit će se video "Što činiti u slučaju potresa?". Pogledajte! Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka Korisni linkovi.

Pogledajte! Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: nema podataka Korisni linkovi. Dnevni tisak Osnovna škola Zmijavci.

POVEZANE KNJIGE