Princeza u magarećoj koži

Princeza u magarećoj koži - Perrault, Charles | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Perrault, Charles
DIMENZIJA
8,26 MB
NAZIV DATOTEKE
Princeza u magarećoj koži.pdf
ISBN
3417880178547

OPIS

Poznata bajka Charlesa Perraulta o mladoj princezi koju je snašla nesretna sudbina, jer ju je otac htio udati za čovjeka kojeg nije voljela i koji je htio vjenčanjem s mladom princezom doći do kraljevskog novca i titule. Uz pomoć svoje vile zaštitnice, princeza bježi u daleko kraljevstvo, ogrnutamagarećom kožom, te radi prljave poslove na imanju. Tamo ju primijeti kraljević susjednog kraljevstva i zaljubi se unju… Nitko ni slutiti nije mogao da se ispod grozne i prljave magareće kože krije ljupka i plemenita princeza, jedina nasljednica prijestolja… Urednica: Danijela Žitković Rumbak Ilustracije: Ana Grigorjev

ja sam se nekako najviše vrtila oko "Princeze u magarećoj koži", možda zato što mi je najmanje poznata. Možda i zbog toga što sam ovu priču slabo susretala u drugim zbirkama ili u animiranim filmovima za velike i male.

MARC zapis - ID: 87780 ... Poznata bajka Charlesa Perraulta o princezi koju je snašla nesretna sudbina, jer ju je otac htio udati za čovjeka kojeg nije voljela i koji je htio vjenčanjem doći do kraljevskog novca. Charles Perrault rođen je 12.01.1628. u Parizu.

POVEZANE KNJIGE