Buđenje gospođice Prim

Buđenje gospođice Prim - Sanmartin Fenollera, Natalia | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sanmartin Fenollera, Natalia
DIMENZIJA
6,26 MB
NAZIV DATOTEKE
Buđenje gospođice Prim.pdf
ISBN
6483439235932

OPIS

Prudencia Prim inteligentna je i uspješna mlada žena. Iznimno dobro poznaje književnost, a ime joj krasi više od jedne akademske titule. No sve to nije ju moglo pripraviti za život u idiličnu mjestašcu San Ireneo de Arnois u koje je došla prihvativši posao privatne knjižničarke. Njezin poslodavac, intelektualac, ljubitelj je knjiga uvijek spreman na kritiku i pomalo bezobziran, no unatoč tome iznimno privlačan i šarmantan muškarac. A takvi su i njezini susjedi: šarmantni i ujedno ekscentrični gotovo u jednakoj mjeri i nadasve odlučni da očuvaju svoj životni stil i odupru se utjecajima “modernoga” svijeta koji ih okružuje. Prudencia se nadala da će u San Ireneu pronaći prijatelje, ali nije očekivala buđenje ljubavi, kao ni to da će njezini pogledi na život biti pred izazovima koji će je dovesti do nenadanih otkrića, umijeća uživanja u malim stvarima i duboke radosti. Poput meka kašmirskoga džempera ili šalice vruće čokolade zimi, poput prve proljetne zrake sunca, Buđenje gospođice Prim neobična je priča koja vas grije, obavija i čini da se osjećate dobro. Jer ovo je konačno knjiga koja pomiruje razum i osjećaje, jedinstvena, dražesna, topla i zabavna priča o ljubavi, književnosti, smislu života i potrazi za istinskom srećom. “Suptilna, osebujna i nadahnjujuća priča koja će vam taknuti srce i otvoriti ga za ljepotu malih stvari u životu.” -Elle “Oda jednostavnim životnim radostima.” -The Huffington Post

2 questions answered. NATALIE SANMARTIN FENOLLERA: BUĐENJE GOSPOĐICE PRIM. Prudencia Prim inteligentna je i uspješna mlada žena.

Iznimno dobro poznaje književnost, a ime joj krasi više od jedne akademske titule. No sve to nije ju moglo pripraviti za život u idiličnu mjestašcu San Ireneo de Arnois u koje je došla prihvativši posao privatne knjižničarke. Buđenje gospođice Prim Published on Sep 1, 2017 Suptilna, osebujna i nadahnjujuća priča koja će vam taknuti srce i otvoriti ga za ljepotu malih stvari u životu. Buđenje gospođice Prim roman je o čežnji za lijepim, istinitim i dobrim.

POVEZANE KNJIGE