Hitched – Nemoguća oklada

Hitched – Nemoguća oklada - Ryan, Kendall | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ryan, Kendall
DIMENZIJA
8,19 MB
NAZIV DATOTEKE
Hitched – Nemoguća oklada.pdf
ISBN
9391546224607

OPIS

Drugi nastavak serijala HITCHED, romantične komedije koja donosi i ljubav i strast. Njujorški plejboj i novopečeni poslovni mogul ima devedeset dana kako bi osvojio ženu koju je oduvijek želio i spasio očevu tvrtku. Postoji samo jedan sićušan problem: Ona ga ne podnosi. Na raspolaganju imam devedeset dana da napumpam svoju novopečenu lažnu ženu. Postoji samo jedan problem – ona me mrzi iz dna duše. A što u ugovoru lijepo piše? Dužni smo pružiti nasljednika. Ne podnosi boraviti sa mnom u istoj prostoriji. Kaže da se nikada neće približiti mom krevetu. Ali ja nikada nisam posustao pred izazovom i ne namjeravam početi. Pazite što vam kažem – preklinjat će da je uzmem, i to prije isteka devedeset dana.

Odlomak : ''Na raspolaganju imam devedeset dana da napumpam svoju novopečenu lažnu ženu. Postoji samo jedan problem - ona me mrzi iz dna duše.

Ne podnosi boraviti sa mnom u istoj prostoriji. Kendall Ryan - Hitched Ugovoreni brak, Nemoguća oklada U izdanju 24sata Knjige. Oženiti djevojku u koju sam zaljubljen otkad pamtim? Riješeno.

POVEZANE KNJIGE