Hitched – Nemoguća oklada

Hitched – Nemoguća oklada - Ryan, Kendall | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ryan, Kendall
DIMENZIJA
5,45 MB
NAZIV DATOTEKE
Hitched – Nemoguća oklada.pdf
ISBN
2933443014033

OPIS

Drugi nastavak serijala HITCHED, romantične komedije koja donosi i ljubav i strast. Njujorški plejboj i novopečeni poslovni mogul ima devedeset dana kako bi osvojio ženu koju je oduvijek želio i spasio očevu tvrtku. Postoji samo jedan sićušan problem: Ona ga ne podnosi. Na raspolaganju imam devedeset dana da napumpam svoju novopečenu lažnu ženu. Postoji samo jedan problem – ona me mrzi iz dna duše. A što u ugovoru lijepo piše? Dužni smo pružiti nasljednika. Ne podnosi boraviti sa mnom u istoj prostoriji. Kaže da se nikada neće približiti mom krevetu. Ali ja nikada nisam posustao pred izazovom i ne namjeravam početi. Pazite što vam kažem – preklinjat će da je uzmem, i to prije isteka devedeset dana.

MARC zapis - ID: 117261 ... Hitched - Nemoguća oklada. Kendall Ryan.

Prodajem knjigu sa slike u cijenu nije uračunata pošatrina šaljem poštom ili tiskom ... See what Stance Stankovic (stance_stankovic) has discovered on Pinterest, the world's biggest collection of ideas. Knjige - Velika ponuda knjiga iz Beletristike. Kliknite na stranicu i istražite ponudu knjiga.

POVEZANE KNJIGE