Moja prva Biblija – Priča Starog zavjeta

Moja prva Biblija – Priča Starog zavjeta Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
9,20 MB
NAZIV DATOTEKE
Moja prva Biblija – Priča Starog zavjeta.pdf
ISBN
4231997987139

OPIS

Moja prva Biblija je prekrasno ilustrirana knjiga namijenjena maloj djeci koja će ju čitati s lakoćom i ljubavlju. Ovo je zborka najpoznatijih priča Starog zavjeta, napisano jednostavnim jezikom i dražesno ilustrirano izdanje

Stari zavjet obuhvaća 39 protokanonskih (istovjetne s hebrejskim kanonom) i sedam deuterokanonskih knjiga (protestanti ih zovu apokrifima).Dijelimo ih u knjige zakona, povijesne, mudrosne knjige, poeziju i proroke. Vjera i religija - Biblija i Stari zavjet. Ispod možete pročitati poglavlje iz Biblije i Starog zavjeta Prva knjiga o Kraljevima 1.Prva knjiga o Kraljevima jedna je od starozavjetnih povijesnih knjiga u Bibliji, a u židovskom kanonu pripada Prednjim prorocima.U biblijskoj znanosti drži se da pripada deuteronomističkoj povijesti. Opis: Moja prva Biblija je prekrasno ilustrirana knjiga namijenjena maloj djeci koja će ju čitati s lakoćom i ljubavlju.

Omogućuje djeci prvi susret s najpoznatijim biblijskim pričama i osobama, a posebice s Isusom koji je ... Izaija je jedna od knjiga Biblije i Staroga zavjeta. Prva je na popisu proročkih knjiga te najveća od njih.

POVEZANE KNJIGE