Svi smo mi azilanti

Svi smo mi azilanti - Grubješić, Jasna | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Grubješić, Jasna
DIMENZIJA
4,18 MB
NAZIV DATOTEKE
Svi smo mi azilanti.pdf
ISBN
5503081858597

OPIS

»Kao i svaki dobar roman, ovo je roman o poimanju života, a vrijednosti do kojih je autorici stalo nisu osobito cijenjene u svijetu koji nas okružuje: njezine su vrijednosti solidarnost, altruizam, prijateljstvo, hrabrost i otvorenost, a ne stvari kojima se danas mjeri bogatstvo. Stoga je dobro da ovaj roman čitaju djeca, i samo zato ovo je dječji roman. Po svemu drugome namijenjen je odraslim čitateljima, između ostalog i zato da bi drukčije odgajali svoju djecu.« IVICA ĐIKIĆ, novinar i pisac»Svatko tko je ikada volio zna da ljubav nema jedno ime, da smo rođeni da volimo: svog partnera, roditelje, djecu, prijatelje, sva živa bića, bila ona ljudska ili ne-ljudska, imala kožu, dlaku ili perje. Zato svaka knjiga koja potiče suživot, toleranciju, poštovanje i ljubav prema svim živim bićima, poput ove, i više je nego potrebna u vremenu u kojem živimo. Pročitajte, poklonite, proširite poruku i volite.« ALEKSANDRA HAMPAMER, aktivistica za prava životinja i spisateljica»Odavno nisam sreo ovakvu knjigu, ovako kvalitetan otisak ljudskog srca na papiru.« BORIVOJE ADAŠEVIĆ, pisac

EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija . II Svi smo mi azilanti Jasna Grubješić. Oglas objavljen 22.01.2021.

Roman koji potiče suživot, toleranciju, poštovanje i ljubav prema svim živim bićima, imala ona kožu, dlaku ili perje. I zato je ovo naslov vrijedan svačije pažnje. Poštovani čitatelji, ljubitelji životinja, ljudi dobre volje, pozivamo Vas da danas u utorak 18.

POVEZANE KNJIGE