Milijarderova bračna ponuda

Milijarderova bračna ponuda - Anne, Melody | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Anne, Melody
DIMENZIJA
9,12 MB
NAZIV DATOTEKE
Milijarderova bračna ponuda.pdf
ISBN
9198480732603

OPIS

Prije pet godina George Anderson izgubio je suprugu, a njegova obitelj potpuno se razdvojila nakon te tragedije. Sada mora poduzeti drastične mjere kako bi to promijenio. Sastaje se sa bratom blizancem Josephom Andersonom te počinju kovati planove koji se odnose na Georgeovu tvrdoglavu djecu. George je odlučan u namjeri da njegova obitelj ponovno bude na okupu. Trentona Andersona obuzima bijes kada dozna da njegov otac planira preseliti sjedište obiteljske kompanije iz Chicaga u Seattle. Prilikom dolaska u novi grad, Trenton upoznaje Jennifer Stellar, a već prvi susret napunjen je vatrenim iskrama. Trenton je oduševljen tom zanimljivom djevojkom i odluči da je neće tako lako pustiti na miru. Jenmfer je nedavno proživjela veliku tragediju kada je u automobilskoj nesreći izgubila sestru i šogora. Kao da to nije dovoljno, mora se boriti za trajno skrbništvo nad svojom nećakinjom koja je ostala bez roditelja. Srećom ukazuje joj se prilika za odlično plaćen posao Trentonove asistentice i koliko god se trudila, ne uspijeva odoljeti njegovu šarmu.

Milijardereva bračna ponuda - Melody Anne ( Četvrta knjiga iz serijala "Milijarderi neženje") U izdanju: 24sata Knjige (Lipanj 2017.) Nakon smrti supruge George Anderson, izgubi volju za životom, a obitelj mu se potpuno raspala. Nakon te tragedije svi su krenuli svojim putem i nosili se svatko sa ... Milijarderova bračna ponuda Melody Anne tvrde korice 2017 godina 184 strane odlično...

Sada mora.. II Melody Anne: Milijarderova bračna ponuda 2526 Prodajem knjigu sa slike očuvanu iz privatne Melody Anne - Milijarderova bračna ponuda . 5 stars 4 stars 3 stars 2 stars 1 star.

POVEZANE KNJIGE