Napokon doma

Napokon doma - Macomber, Debbie | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Macomber, Debbie
DIMENZIJA
5,61 MB
NAZIV DATOTEKE
Napokon doma.pdf
ISBN
6206256931939

OPIS

Topao obiteljski roman koji podsjeća na vrijednost i snagu obiteljskih spona. Cassie je provela idilično djetinjstvo uz roditelje i dvije sestre. Među njima je vladala radost i sloga – ali mnogo godina poslije, svađe i razlike među sestrama dovele su do toga da više međusobno ne komuniciraju. Tek kada ju podjela roditeljske ostavštine natjera da opet s njima stupi u kontakt, Cassie će uvidjeti koliko joj je ljubav i podrška sestara nedostajala u životu.

Projekt je vrijedan četiri i pol milijuna kuna, a načelnik Općine Đulovac Drago Hodak i više je nego zadovoljan što je napokon drugo najveće naselje u njegovoj općini dobilo primjereno mjesto za obavljanje svih društvenih događanja. Hrvati zatočeni u austrijskom skijalištu St. Anton napokon će kući.

Izgleda da u Zadru konačno kreće izgradnja novog studentskog doma u sklopu kampusa. Kako piše 057.info, njihova ponuda za realizaciju projekta iznosi 64.8 milijuna kuna bez PDV-a, odnosno 81 milijun kuna s PDV-om, ... NAPOKON DOMA.

POVEZANE KNJIGE