Nespomenuta

Nespomenuta - Rivers, Francine | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Rivers, Francine
DIMENZIJA
10,86 MB
NAZIV DATOTEKE
Nespomenuta.pdf
ISBN
2343361142299

OPIS

Omiljena autorica Francine Rivers u ovomu dirljivom romanu donosi nam biblijsku pripovijest o ljubavi Bat-Šebe i Davida, priču o preljubu i potrazi za oproštenjem. Bat-Šebina je ljepota probudila strast kralja Davida… Njihova ljubavna priča nije završila nakon jedne zajedničke noći: nastavila se ljubomorom i ubojstvom, kao i strašnim grizodušjem. U židovskomu svijetu u kojemu se preljub kažnjavao ženinom smrću Bat-Šeba je bila ljaga za svoju obitelj, a njezino je ime – sinonim za sramotu i sablazan – bilo zabranjeno spominjati… Nespomenuta je biblijska priča o strasti i moći, bitkama na bojnim poljima i u ljudskim srcima, koja progovara o posljedicama naših izbora, potrebi za oproštenjem i pronalaskom konačnoga ispunjenja – vječnim temama koje su jednako važne u svim vremenima i na svim mjestima. Zorno dočaravajući teške nutarnje borbe svojih junaka te razoran utjecaj strasti, moći i vlasti na ljudsku dušu, Francine Rivers istodobno jasno oslikava Božju ljubav i milosrđe prema onima koji su potrebni iskupljenja.

kupnja zemljiŠta i objekata radi realizacije projekta, do 10% vrijednosti ukupno prihvatljivih troŠkova projekta (bez općih troškova), ako se ulaganje provodi sukladno vaŽeĆim propisima kojima se ureĐuje gradnja, uz moguĆnost kupnje prije podnoŠenja zahtjeva za potporu, ali ne prije 1. Ministarstvo zaštite okoliša i prirode u SAP sustav unosi analitički račun 12921 Ostala nespomenuta potraživanja tako da drugi dio računa budu znamenke 7725. Dakle, analitički .

MARC zapis - ID: 87109 ... Jedne od najtiražnijih novina objavljuju revizionističke tekstove u kojima je ustaški logor Jasenovac, nad kojim su se zgražali čak i nacisti, prikazan kao sportsko-rekreacijski centar. Hrvoje Klas… Zahtjevi za siječanj se mogu predati od 26.01.

POVEZANE KNJIGE