Nešto grešno

Nešto grešno - Enoch, Suzanne | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Enoch, Suzanne
DIMENZIJA
4,95 MB
NAZIV DATOTEKE
Nešto grešno.pdf
ISBN
5253446243531

OPIS

Kad ju je prvi put ugledao bila je poput egzotične božice koja je lebdjela po plesnom podiju, prizivajući u misli slike toplih noći i svilenih plahti, pa je lord Charlemagne Shay Griffin osjetio pravi udar munje. Nije mogao prestati misliti na nju. No uskoro će shvatiti kako ta dama nije baš najoštroumnija, ali i da je njezino bujno poprsje neposredno iznad dubokog dekoltea više nego dobar nadomjestak za to. Prije nego što toga uopće postane svjestan, razmetljivo će se hvaliti svojim budućim poslovnim poduhvatima, želeći na nju ostaviti dobar dojam… Možda se lady Sarala Carlisle samo pravila naivnom, no Shay će prekasno shvatiti da se iza njezine nekonvencionalne ljepote skrivaju britak um i besprijekorni instinkti… jednostavno ga je nadmašila i protela mu posao! Stoga njih dvoje započinju igru u kojoj je lijepa umjetnost zavođenja samo jedna od mnogih vještina koje Shay posjeduje. Ali jedino što se u tom ratu može izgubiti jest srce…

Odredi po Ništa Popularnosti Prosječnoj ocjeni Datumu dodavanja Cijena: manje do veće Cijena: veće do manje. Po cijeni Opis.

Dakle, kad se Sotona, koji je bio anđeo Lucifer, pobunio protiv Boga i pao sa neba (Izaija 14; Ezekiel 28), jedna trećina anđela se pridružila njegovoj ... Očito je da europski vlastodršci, predvođeni engleskom politikom, još uvijek smatraju da je Hrvatska kao samostalna država nešto grešno, crimen (zločin) za poredak koji oni žele. Početci kriminalizacije ideje hrvatske države sežu daleko u prošlost, a formulirani su prvi put početkom dvadesetog s Suzanne_Enoch_-_Nešto_grešno Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online.

POVEZANE KNJIGE