Nešto grešno

Nešto grešno - Enoch, Suzanne | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Enoch, Suzanne
DIMENZIJA
4,6 MB
NAZIV DATOTEKE
Nešto grešno.pdf
ISBN
8709899997509

OPIS

Kad ju je prvi put ugledao bila je poput egzotične božice koja je lebdjela po plesnom podiju, prizivajući u misli slike toplih noći i svilenih plahti, pa je lord Charlemagne Shay Griffin osjetio pravi udar munje. Nije mogao prestati misliti na nju. No uskoro će shvatiti kako ta dama nije baš najoštroumnija, ali i da je njezino bujno poprsje neposredno iznad dubokog dekoltea više nego dobar nadomjestak za to. Prije nego što toga uopće postane svjestan, razmetljivo će se hvaliti svojim budućim poslovnim poduhvatima, želeći na nju ostaviti dobar dojam… Možda se lady Sarala Carlisle samo pravila naivnom, no Shay će prekasno shvatiti da se iza njezine nekonvencionalne ljepote skrivaju britak um i besprijekorni instinkti… jednostavno ga je nadmašila i protela mu posao! Stoga njih dvoje započinju igru u kojoj je lijepa umjetnost zavođenja samo jedna od mnogih vještina koje Shay posjeduje. Ali jedino što se u tom ratu može izgubiti jest srce…

PITAJTE SVEĆENIKA Don Damire, što s tvrdnjama nekih vjernika da je Drugi vatikanski koncil 'iskrivio katolički nauk'? Pitajte svećenika ... Nešto grešno i Zvjezdana mora dva su naslova koja mogu postati dio vaše kućne biblioteke. Potražite kupone za nagradnu igru u tiskanom izdanju Međimurskih novina od 15.

Zato je lord Charlemagne Shay Griffin osjetio pravi udar munje. Nije mogao prestati misliti na nju. Prepustite se čarobnoj umjetnosti zavođenja… Kad ju je prvi put ugledao bila je poput egzotične božice koja je lebdjela po plesnom podiju, prizivajući u misli slike toplih noći i svilenih plahti, pa je lord Charlemagne Shay Griffin osjetio pravi udar munje. Nešto grešno.

POVEZANE KNJIGE