Nevolja

Nevolja - Howard, Linda | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Howard, Linda
DIMENZIJA
5,19 MB
NAZIV DATOTEKE
Nevolja.pdf
ISBN
4469394086092

OPIS

Morganu Yancyju, operativcu i vođi tima paravojne skupine, ništa nije važnije od njegova posla. Ali nakon što upadne u zasjedu i gotovo izgubi život, Morganov narednik odluči doznati tko progoni članove njegovoga elitnog tima – i zašto. U strahu da će nepoznati neprijatelj ponovno napasti, Morgana šalju na udaljenu lokaciju uz upozorenje da se pritaji i ostane na oprezu. Međutim, između primamljive sustanarke koju je odlučan zaštititi i smrtonosne prijetnje koja čeka u sjeni, ostati pritajen pokazat će se njegovim najopasnijim zadatkom do sada. Privremena policijska načelnica planinskog gradića u Zapadnoj Virginiji, Isabeau “Bo” Maran, konačno je dovela svoj život u red – Bo ima prijatelje, psa i nešto novca u banci. A zatim se na njezinu pragu pojavljuje Morgan Yancy. Bo ne treba tajanstvenog čovjeka u svome životu – a posebno ne želi hodajuću nevolju, zavodljivu i tajnovitu kao što je Morgan. Što se više bore protiv snažne privlačnosti među njima, to Morgan i Bo postaju bliskijima, iako ona zna da se on skriva pred nečime. Otkriti istinu, međutim, moglo bi je stajati više nego što je voljna dati. A kada se razotkrije Morganov tajni identitet, moglo bi je to stajati i života. “Nepostoji ništa slično seksi napetoj priči fantastične Linde Howard!“ – Romantic Times “Nagrađivana spisateljica Linda Howard stručnjakinja je u spajanju opasnosti i romanse u hitu, u kojemu se stranice okreću jedna za drugom… Strast i pogibelj u vrtoglavom zamahu.“ – Coventry Evenning Telegraph LINDA HOWARD nagrađivana je autorica bestselera New York Timesa, uključujući Up Close and Dangerous, Drop Dead Gorgeous, Cover of Night, Killing Time, To Die For, Kiss Me While I Sleep, Cry No More i Dying to Please. Živi u Alabami sa svojim suprugom i dva zlatna retrivera.

S njim smo razgovarali nakon posljednjih uhićenja u srpskom podzemlju, u kojemu je Veljko Belivuk posljednjih godina formalno kao zaposlenik FK ... Deseta nevolja Mojsije je obećao faraonu da više neće dolaziti pred njega. Ali prije nego što je otišao, rekao mu je: "U ponoć će svaki prvorođenac u Egiptu umrijeti, od sina faraona do sina sluškinje!" Podsetimo, Nevolja i pripadnici njegovog kriminalnog ganga nalaze se u pritvoru nakon spektakularne akcije policije.

Veljko Belivuk. NEVOLJA NIKAD NE DOLAZI SAMA: U potresu su stradali i nasipi; Voditeljica Hrvatskih voda u Sisku otkriva prijete li poplave. Foto: RTL/Screenshot Autor: Danas.hr 14.01.2021.

POVEZANE KNJIGE