Nevolja

Nevolja - Howard, Linda | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Howard, Linda
DIMENZIJA
7,70 MB
NAZIV DATOTEKE
Nevolja.pdf
ISBN
4837389292565

OPIS

Morganu Yancyju, operativcu i vođi tima paravojne skupine, ništa nije važnije od njegova posla. Ali nakon što upadne u zasjedu i gotovo izgubi život, Morganov narednik odluči doznati tko progoni članove njegovoga elitnog tima – i zašto. U strahu da će nepoznati neprijatelj ponovno napasti, Morgana šalju na udaljenu lokaciju uz upozorenje da se pritaji i ostane na oprezu. Međutim, između primamljive sustanarke koju je odlučan zaštititi i smrtonosne prijetnje koja čeka u sjeni, ostati pritajen pokazat će se njegovim najopasnijim zadatkom do sada. Privremena policijska načelnica planinskog gradića u Zapadnoj Virginiji, Isabeau “Bo” Maran, konačno je dovela svoj život u red – Bo ima prijatelje, psa i nešto novca u banci. A zatim se na njezinu pragu pojavljuje Morgan Yancy. Bo ne treba tajanstvenog čovjeka u svome životu – a posebno ne želi hodajuću nevolju, zavodljivu i tajnovitu kao što je Morgan. Što se više bore protiv snažne privlačnosti među njima, to Morgan i Bo postaju bliskijima, iako ona zna da se on skriva pred nečime. Otkriti istinu, međutim, moglo bi je stajati više nego što je voljna dati. A kada se razotkrije Morganov tajni identitet, moglo bi je to stajati i života. “Nepostoji ništa slično seksi napetoj priči fantastične Linde Howard!“ – Romantic Times “Nagrađivana spisateljica Linda Howard stručnjakinja je u spajanju opasnosti i romanse u hitu, u kojemu se stranice okreću jedna za drugom… Strast i pogibelj u vrtoglavom zamahu.“ – Coventry Evenning Telegraph LINDA HOWARD nagrađivana je autorica bestselera New York Timesa, uključujući Up Close and Dangerous, Drop Dead Gorgeous, Cover of Night, Killing Time, To Die For, Kiss Me While I Sleep, Cry No More i Dying to Please. Živi u Alabami sa svojim suprugom i dva zlatna retrivera.

Ali prije nego što je otišao, rekao mu je: "U ponoć će svaki prvorođenac u Egiptu umrijeti, od sina faraona do sina sluškinje!" Podsetimo, Nevolja i pripadnici njegovog kriminalnog ganga nalaze se u pritvoru nakon spektakularne akcije policije. Terete se za brojna krivična dela među kojima su ubistva, otmice, reketiranje, o čemu je Republika već iscrpno pisala.

Prema biblijskom proročanstvu, velika nevolja nastupit će tijekom "posljednjih dana", odnosno u "vremenu kraja" (2. Timoteju 3:1; Danijel 12:4).Bit će to nevolja "kakve nije bilo od početka svijeta, što ga je Bog stvorio, pa sve do tada, i kakve više neće biti" (Marko ... Belivuk (36), kome je nadimak Velja Nevolja, važi za vođu navijača fudbalskog kluba "Partizan", odnosno navijačke grupe "Principi", nastale od bivše grupe "Janjičari".

POVEZANE KNJIGE