Avenija Bonita

Avenija Bonita - Buwalda, Peter | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Buwalda, Peter
DIMENZIJA
3,35 MB
NAZIV DATOTEKE
Avenija Bonita.pdf
ISBN
5050958834221

OPIS

To je maštovita, majstorski napisana i savršeno sročena moderna obiteljska drama s trilerskim zapletom, uzbudljivo i napeto štivo na 550 stranica koje se ne ispušta iz ruku (autor je često uspoređivan s ... Avenija Bonita obiteljski je roman, napeti triler i snažna kritika suvremenog društva, pa je autor najčešće uspoređivan kao vrlo uspješna mješavina Frenzena, Rotha i Houellebecqa. Kako god bilo, ova se priča ne ispušta iz ruku do samoga šokantnog i dramom nabijenog kraja. AVENIJA BONITA.

Prošetajte se Avenijom putovanja... Avenija Bonita obiteljski je roman, napeti triler i snažna kritika suvremenog društva, pa je autor najčešće uspoređivan kao vrlo uspješna mješavina Frenzena, Rotha i Houellebecqa. Kako god bilo, ova se priča ne ispušta iz ruku do samoga šokantnog i dramom nabijenog kraja. HENA COM - knjige koje se pamte, prodajemo knjige po akcijskim cijenama, bestseleri, popularna literatura, lektire, domaća i strana književnost, publicistika Gosposvetska 28 Zagreb, Hrvatska 10000 Telephone: +385 01 3750 206 Fax: +385 01 3756 037 Bonita, Zagreb, Hrvatska.

POVEZANE KNJIGE