Dar knjiga – 100 stvari koje svaka žena treba učiniti jednom u životu

Dar knjiga – 100 stvari koje svaka žena treba učiniti jednom u životu Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
9,86 MB
NAZIV DATOTEKE
Dar knjiga – 100 stvari koje svaka žena treba učiniti jednom u životu.pdf
ISBN
7288016504732

OPIS

Uživaj, zabavi se i doživi nezaboravne trenutke koji će te ispuniti pozitivnim iskustvom. Uloge žena – bilo da su prijateljice, dive, majke, šoping-kraljice ili menadžerice – raznolike su baš poput života. Mnogo je izazova koji su još pred tobom, a ovdje ćeš naći neke mogućnosti kojima možeš začiniti svoju svakodnevnicu. Budi žena koja živi život punim plućima.

Usredotočite se na ono što možete, a ne ono što vam nije moguće.-1- Bojanju i crtanju (da i odrasli to mogu raditi)-2- Svilenim plahtama Neki ljude samo rade, a zaboravljaju na sitne radosti i ludosti koje zapravo i čine život. Kako se to ne bi dogodilo i vama, pročitajte koje stvari svaka žena treba učiniti prije nego napuni 40.

u 11:06 Autor: atma.hr, ... Bez obzira hoćete li to učiniti za dan ili ćete se organizirati na sasvim drugi način, koji vam vaše vrijeme dozvoljava, sasvim je sigurno da se do kraja godine trebate riješiti određenih stvari, prvenstveno onih koje vam ... 100 stvari koje svatko treba učiniti barem jednom u životu Jedanput u životu trebalo bi spavati pod otvorenim nebom, spasiti nekomu život, istrčati (polu)maraton...

POVEZANE KNJIGE