Dar knjiga – Najbolje prijateljice

Dar knjiga – Najbolje prijateljice PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,18 MB
NAZIV DATOTEKE
Dar knjiga – Najbolje prijateljice.pdf
ISBN
4218541994651

OPIS

U ediciji darovnih knjižica OSMIJEH pronaći ćete sklad lijepih misli i fotografija koji će probuditi uspomene svaki put kad posegnete za njima. Osmijeh se ne može kupiti, posuditi ili ukrasti. On vrijedi jedino kada se daruje. Darujte osmijeh…

Ispuni stranice različitim podacima o svojima najboljima prijateljicama i tajnama koje ste zajedno djelile! S lijepim ilustracijam | 16139-LU Dvojnici iz tame Morea Banićević. Pisac: Morea Banićević ISBN: 978-86-521-2719-1.

Za Hrvatsku katoličku mrežu posvjedočile su koliko im znači njihovo prijateljstvo, kako se postaje pravim ... Konačno knjiga u kojoj se sve žene mogu prepoznati! Nezaobilazan i pouzdan priručnik za posrnule muškarce! Nema ništa lascivnije od poverljivog razgovora dve prijateljice. O tome se obično ćuti sve dok se ne posvađaju i počnu jedna drugu da ogovaraju, da se međusobno optužuju i svete, utvrđujući posle godinama koja je koju zapravo izdala.

POVEZANE KNJIGE