Drveni sorter

Drveni sorter Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
9,73 MB
NAZIV DATOTEKE
Drveni sorter.pdf
ISBN
1886178120899

OPIS

Kutija s oblicima. Žive boje, zaobljeni rubovi za sigurnost djece, savršeni za male ručice. Sjajne za učenje oblika, pomažu razvoj motoričkih sposobnosti. Dimenzije: 14,5 x 14,5 x 14,5 cm. Dob 1,5 .Sigurnost i kvaliteta uvijek su prioriteti branda drvenih igračaka – Viga. Sve igračke izrađene su od kvalitetnog drveta i pod strogim nadzorom tijekom proizvodnje. Boje koje se koriste su netoksične. Igračke su kompatibilne s EU standardom EN71.Većina Viga igračaka izrađena je od kaučuka koji je najekološkije drvo. Koriste se žive boje koje će zainteresirati i privući djecu. Rubovi su zaobljeni, savršeni za male ručice. Sjajne su za učenje boja, oblika, pomažu razvoj motoričkih sposobnosti.

Sjajne za učenje oblika, pomažu razvoj motoričkih sposobnosti. Dimenzije: 14,5 x 14,5 x 14,5 cm.

Ova igračka pomaže razvoj finih motoričkih sposobnosti i raspoznavanje boja i oblika. SveZaKucu.rs: Prodaja, Cene, Akcija, Beograd, Srbija. Drveni sorter za djecu smatra se jednom od najkorisnijih obrazovnih igračaka mlađih od 4 godine.

POVEZANE KNJIGE