Drveni sorter

Drveni sorter Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
12,95 MB
NAZIV DATOTEKE
Drveni sorter.pdf
ISBN
6901961346496

OPIS

Kutija s oblicima. Žive boje, zaobljeni rubovi za sigurnost djece, savršeni za male ručice. Sjajne za učenje oblika, pomažu razvoj motoričkih sposobnosti. Dimenzije: 14,5 x 14,5 x 14,5 cm. Dob 1,5 .Sigurnost i kvaliteta uvijek su prioriteti branda drvenih igračaka – Viga. Sve igračke izrađene su od kvalitetnog drveta i pod strogim nadzorom tijekom proizvodnje. Boje koje se koriste su netoksične. Igračke su kompatibilne s EU standardom EN71.Većina Viga igračaka izrađena je od kaučuka koji je najekološkije drvo. Koriste se žive boje koje će zainteresirati i privući djecu. Rubovi su zaobljeni, savršeni za male ručice. Sjajne su za učenje boja, oblika, pomažu razvoj motoričkih sposobnosti.

Dodaj na listu želja Dodaj za usporedbu. Drvena igračka Molto za slaganje aktivnosti .

SveZaKucu.rs: Prodaja, Cene, Akcija, Beograd, Srbija. Drveni sorter za djecu smatra se jednom od najkorisnijih obrazovnih igračaka mlađih od 4 godine. Koje specifične korisne vještine i sposobnosti daje sorter? Labirint, cirkus, drvna kocka - koje druge vrste sortera postoje? Zašto toliko mnogo roditelja bira sortirača za djecu marke Hape? Kutija s oblicima.

POVEZANE KNJIGE