Lea – Crybabies lutka koja plače

Lea – Crybabies lutka koja plače Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
11,84 MB
NAZIV DATOTEKE
Lea – Crybabies lutka koja plače.pdf
ISBN
3751057155098

OPIS

Lea – Crybabies lutka. Crybabies su najplačljivije lutke!Ako im uzmete dudu, plakat će pravim suzama i jecati. Ako ih pustite duže vrijeme bez dude, jecat će sve ljuće. Lea ima bijelu pidžamu s tigrastim uzorkom. U paketu dolazi lutka, duda i pidžama koja se može skinuti. Potrebne 2 baterije LR03 (AAA) koje su uključene u pakiranje. Dob 3 . TV reklamu možete vidjeti na sljedećem linku: https://youtu.be/4oh_2tIsH8c.

Ako ih pustite duže vrijeme bez dude, jecat će sve ljuće. Lala ima zelenu pidžamu sa srcima.

Informacije o nama, kontakt i mapa poslovnica Načini plaćanja Vrste i načini plaćanja Uvjeti poslovanja Uvjeti poslovanja i korištenja naših usluga Pravila privatnosti Kako i zašto obrađujemo podatke Kako kupovati? Upute kako koristiti našu web trgovinu FAQ Pregled često postavljanih pitanja Na glavi se nalazi spremnik u koji stavite vodu i lutka počinje plakati. U paketu dolazi lutka, pidžama tigrastog uzorka koja se skida te duda koja je jedino može umiriti :) Visina lutke: 23 cm.

POVEZANE KNJIGE