Preslatka bojanka

Preslatka bojanka Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
3,19 MB
NAZIV DATOTEKE
Preslatka bojanka.pdf
ISBN
7869531239216

OPIS

Zabavna bojanka prepuna preslatkih psića, šašavih ljubimaca i najboljih čupavih prijatelja. Bojenje je korisna aktivnost za djecu jer se na taj način koncentriraju na oblike i boje i vježbaju grafomotoričke sposobnosti. Bojice u ruke!

Redovna cijena 74,99Kn . TOP MODEL ... Nova fantastična bojanka "Moda od glave do pete" sadrži 35 crteža s prekrasnim odjevnim kombinacijama koje sežu od 1900-ih do suvremenih dana i odvest će vas na pravo modno putovanje kroz prošlost. Online Bojanka: Winx, Bratz, Winnie the Pooh, Disney Bojanka, Bojanka Princeze, Vile, Lutkice i ostalo.. Hello Kitty preslatka bojanka 250 din .

07270-0 Preslatka bojanka - Zabavna bojanka prepuna preslatkih psića, šašavih ljubimaca i najboljih čupavih prijatelja. Bojenje je korisna aktivnost za djecu jer se na taj način koncentriraju na oblike i boje i vježbaju grafomotoričke sposobnosti.

POVEZANE KNJIGE