Društvena igra istina ili laž

Društvena igra istina ili laž PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
5,86 MB
NAZIV DATOTEKE
Društvena igra istina ili laž.pdf
ISBN
7680443265032

OPIS

Društvena igra za cijelu obitelj, prepuna neobičnih pitanja! Za 2 do 5 igrača. Poslušaj ludu izjavu i pogodi je li istina ili laž. Misliš da znaš? Najbrže pritisni tipku i daj svoj odgovor! Ako je odgovor točan, dobiješ jedan bod….ali gubiš dva ako je odgovor netočan! Imaš tri kruga da osvojiš najviše bodova i pobijediš ostale igrače. Svaki krug ima svoja pravila i mala iznenađenja! Dob: 8 . Kratki prikaz igre možete vidjeti na sljedećem linku https://youtu.be/8U2saHHn374. Dimenzije pakiranja: 27*6,5*27 cm. Potrebne 3 AA baterije (uključene). TV reklamu možete pogledati na sljedećem linku https://youtu.be/2GUOzHhuTJY

Što je grupa veća, to ćete imati više zabave! Pravila igre Istina ili Izazov. Istina ili Izazov je zabavna, seksi i intimna društvena igra za igru s prijateljima, za parove ili za obitelj.

Poslušaj ludu izjavu i pogodi je li istina ili laž. Misliš da znaš? Najbrže pritisni tipku i daj svoj odgovor! Ako je odgovor točan, dobiješ jedan bod….ali gubiš dva ako je odgovor netočan! Društvena igra za cijelu obitelj, prepuna neobičnih pitanja! Za 2 do 5 igrača.

POVEZANE KNJIGE