Minnie kolica za kupovinu 3 pozicije

Minnie kolica za kupovinu 3 pozicije PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
6,22 MB
NAZIV DATOTEKE
Minnie kolica za kupovinu 3 pozicije.pdf
ISBN
8115315875812

OPIS

Pođi u kupovinu s Minnie kolicima za kupovinu i ne zaboravi kupiti mlijeko za mačku.Kupovanje je zabavno uz Minnie kolica koja se mogu sklopiti na 2 različita načina; pa se mogu gurati kao kolica ili vući kao torba za kupovinu.Set uključuje i plastično voće i povrće.Za dob 3 godine i više.

specifikacija Imaju 3 pozicije tako da se mogu gurati kao kolica u marketui ili vući iza sebe kao torba za kupovinu Uključuje i pribor (plastično voće i povrće) Uzrast 3+ Boja:ružičasta - pink Materijal plastika Kupovanje je tako zabavno uz Minnie kolica za kupovinu! Imaju 3 pozicije tako da se mogu gurati kao kolica u marketui ili vući iza sebe kao torba za kupovinu. Uključuje i pribor (plastično voće i povrće).

Besplatne poštarine vrijede samo unutar granica Republike Hrvatske. Set blagajna i kolica za kupnju + dodaci • Blagajna na baterije s dodacima • Blagajna na baterije s priborom i ukrasima za kosu 091760 • Minnie kolica za kupovinu 3 pozicije Disney Minnie Mouse • Voće u Mreži 8 kom Set za Kupovinu • Košara za Kupovinu sa Voćem • Minnie Elektronska Blagajna Disney Minnie Mouse • Minnie Mouse ... Kolica za kupovinu - igracka za devojčice 🔥 2.845 RSD Kupovanje je tako zabavno uz Minnie kolica za kupovinu! Imaju 3 pozicije tako da se mogu gurati kao kolica u marketui ili vući iza sebe kao torba za kupovinu. Ostale dječje igračke . Prodaja dječjih igrački u malim oglasima sa slikama i cijenama igrački za djecu. search drag_handle close close Hauck dječja kolica Disney Sport 2020, Minnie Sweetheart Kolica Hauck Disney Sport 2020 Izuzetno lagana kolica za putovanje u grad Idealna za svakodnevnu upotrebu u javnom prijevozu.

POVEZANE KNJIGE