Slučaj plaža

Slučaj plaža - Jakšić Čokrić Puko, Ivica | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Jakšić Čokrić Puko, Ivica
DIMENZIJA
6,53 MB
NAZIV DATOTEKE
Slučaj plaža.pdf
ISBN
8125616210756

OPIS

Slučaj plaža, satirična proza Ivice Jakšića Čokrića Puke, multipraktik umjetnika, pokazuje kako je to plaža, u dobra stara vremena “dio morske ili slatkovodne obale uređen za kupanje ljudi” (Wikipedija), postala slučaj. Slučaj pri tome nije eksces – ali jest slučaj po tome što se stvar otela kontroli – nego više pravilo, jer jasni su i uzroci i posljedice. Nema tu slučajnosti.

Dvije prethodno spomenute plaže nalaze se zapadno od Olimpijske luke (Port Olympica), dok se plaža Icaria nalazi istočno od Luke. Ova je plaža nešto udaljenija od središta grada. Naizgled nepristupačna plaža Zabočac pružit će odmor onima koji izbjegavaju gužve i žele malo intimniji prostor nego je to slučaj na većini hrvatskih plaža.

11.07.2019. Jenki se vratio na Obojenu, jači nego ikad! Prije dvije godine inspekcija mu je sve 'sorila', a sad opet ima štekat na gradskoj plaži i pravi se ... Slučaj s Korčule za anale hrvatskog pravosuđa: dok drugi zarađuju na njihovoj imovini, oni već gotovo 40 godina vode spor zbog oduzetog zemljišta.

POVEZANE KNJIGE