Znanost svuda oko nas

Znanost svuda oko nas Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
5,52 MB
NAZIV DATOTEKE
Znanost svuda oko nas.pdf
ISBN
6210178816474

OPIS

ZNANOST svuda oko nas!Knjiga sadrži više od 50 jednostavnih i zabavnih znanstvenih pokusa za jačanje dječje znatiželje. Pomoću ove knjige djeca će otkriti fizičke, kemijske i mehaničke prirodne pojave te bolje shvatiti svijet oko sebe, od života sitnih životinja pa sve do kruženja vode u prirodi.Za svaki projekt postoje: – piktogram koji pokazuje potrebu prisutnosti odraslih – pokazatelj potrebnog vremena za realizaciju – razinu težine projekta – popis potrebnog materijala – rubrike “Savjeti”, “Izradi još” i “Znaš li?” – fotografiju završenog projekta

Iz serije Znanost svuda oko nas i Nevjerojatne rukotvorine. Znanost svuda oko nas Raspoloživost i cijena . Akcija u Svijet knjige trgovinama za Znanost svuda oko nas je istekla.

Neke od fotografija koje su podijelili na društvenim mrežama pogledajte u galeriji pa sljedeći put kad se nađete među ljudima, svakako provjerite vidite li i vi sličan prozor. KRIVI NADREĐENE NOVO PISMO DJELATNIKA IZ KB DUBRAVA: 'Radim za 5,83 kn po satu. Kaos je svuda oko nas, humanosti ovdje nema, a šefovi prijete…' "Nažalost, virus je svugdje oko nas, svatko od nas se može zaraziti, sve je više ljudi koji ne znaju gdje su se zarazili, i podizati kaznenu prijavu protiv bilo koga tko je poduzeo sve mjere koje je trebao za mene je zaista neshvatljivo", dodala je. Tim znanstvenika objavio nevjerojatno pismo u kojem mole ljude da ne eksperimentiraju s cjepivom protiv COVID-19.

POVEZANE KNJIGE