Drvena farmerska kućica s aktivnostima

Drvena farmerska kućica s aktivnostima Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
11,65 MB
NAZIV DATOTEKE
Drvena farmerska kućica s aktivnostima.pdf
ISBN
9476024009321

OPIS

Drvena farmerska kućica s raznim aktivnostima: zupčanici koji se okreću, oblici za ubacivanje i sat za učenje gledanja na sat. Uz učenje gledanja na sat, dijete uči oblike i boje. Dimenzije 22 x 20 x 20 cm. Dob 2 . Sigurnost i kvaliteta uvijek su prioriteti branda drvenih igračaka – Viga. Sve igračke izrađene su od kvalitetnog drveta i pod strogim nadzorom tijekom proizvodnje. Boje koje se koriste su netoksične. Igračke su kompatibilne s EU standardom EN71. Većina Viga igračaka izrađena je od kaučuka koji je najekološkije drvo. Koriste se žive boje koje će zainteresirati i privući djecu. Rubovi su zaobljeni, savršeni za male ručice. Sjajne su za učenje boja, oblika, pomažu razvoj motoričkih sposobnosti.

Uz učenje gledanja na sat, Drvena kućica s aktivnostima didaktička je igračka koja sadrži tri izvora zabave i znanja: abak, ploču za pisanje i umetaljke s geometrijskim tijelima. Drvena farmerska kućica s raznim aktivnostima: zupčanici koji se okreću, oblici za ubacivanje i sat za učenje gledanja na sat. Uz učenje gledanja na sat, dijete uči oblike i boje.

Dodaj proizvod u spisak za kupovinu ... Drvena kućica. Cijena 65.000 kn ~ 8.583 € Pošalji poruku Veleprodajna cijena: Približno: Netto cijena: PDV: Šifra oglasa: 5401453 Podijeli Spremi Osnovne informacije Lokacija Varaždinska, Lepoglava, Lepoglava Stanje novo.

POVEZANE KNJIGE