Drvena farmerska kućica s aktivnostima

Drvena farmerska kućica s aktivnostima Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
9,13 MB
NAZIV DATOTEKE
Drvena farmerska kućica s aktivnostima.pdf
ISBN
9590156947504

OPIS

Drvena farmerska kućica s raznim aktivnostima: zupčanici koji se okreću, oblici za ubacivanje i sat za učenje gledanja na sat. Uz učenje gledanja na sat, dijete uči oblike i boje. Dimenzije 22 x 20 x 20 cm. Dob 2 . Sigurnost i kvaliteta uvijek su prioriteti branda drvenih igračaka – Viga. Sve igračke izrađene su od kvalitetnog drveta i pod strogim nadzorom tijekom proizvodnje. Boje koje se koriste su netoksične. Igračke su kompatibilne s EU standardom EN71. Većina Viga igračaka izrađena je od kaučuka koji je najekološkije drvo. Koriste se žive boje koje će zainteresirati i privući djecu. Rubovi su zaobljeni, savršeni za male ručice. Sjajne su za učenje boja, oblika, pomažu razvoj motoričkih sposobnosti.

Slon zvecka dok se kreće, neki dijelovi šuškanja i griza olakšavaju osjetljivim desnima prilikom izlazaka prvih zubića. DRVENA FARMERSKA KUĆICA. ...

Najveća ponuda i najbolje cijene: drvena kućica Objekt Drvena kućica nalazi se na oko 10 km od Gradskog stadiona Anđelko Herjavec u Varaždinu. Ovaj objekt s pogledom na vlastiti vrt nudi smještaj s balkonom i besplatno privatno parkiralište.

POVEZANE KNJIGE