Drvena magnetna ploča

Drvena magnetna ploča PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
10,71 MB
NAZIV DATOTEKE
Drvena magnetna ploča.pdf
ISBN
5792715185407

OPIS

Drvena ploča s dvije strane. S jedne strane je zelena ploča za pisanje kredom, a s druge strane bijela ploča za pisanje flomasterom. U paketu dolaze: flomaster, paket krede, spužva i 15 magnetnih brojeva i matematičkih znakova. Jednostavna za sastavljanje i prenošenje. Dimenzije 60 x 41 x 3,8 cm Dob 3Sigurnost i kvaliteta uvijek su prioriteti branda drvenih igračaka – Viga. Sve igračke izrađene su od kvalitetnog drveta i pod strogim nadzorom tijekom proizvodnje. Boje koje se koriste su netoksične. Igračke su kompatibilne s EU standardom EN71. Većina Viga igračaka izrađena je od kaučuka koji je najekološkije drvo. Koriste se žive boje koje će zainteresirati i privući djecu. Rubovi su zaobljeni, savršeni za male ručice. Sjajne su za učenje boja, oblika, pomažu razvoj motoričkih sposobnosti.

S jedne strane je zelena ploča za pisanje kredom, a s druge strane bijela ploča za pisanje flomasterom. U paketu dolaze: flomaster, paket krede, spužva i 15 magnetnih brojeva i matematičkih znakova.

Cijena 140 kn ~ 19 € Pošalji poruku Veleprodajna cijena: Približno: Netto cijena: PDV: Šifra oglasa: 31866250 Podijeli Spremi Osnovne informacije Lokacija Grad Zagreb, Novi Zagreb - Istok, Zapruđe Stanje rabljeno. Opis oglasa ... Cijena poziva obračunava se sukladno cjeniku: Fiksna mreža: 0,12kn/min Mobilna mreža: 1,23kn/min Bijele ploče, ploče za pisanje i magnetne ploče - Kupujte online kod tvrtke KAISER+KRAFT! - Besplatna dostava Minimalno 3-godišnje jamstvo 30-dnevno pravo povrata - Equipped for tomorrow. U ponudi imamo veliki izbor magnetnih brava za drvena vrata.

POVEZANE KNJIGE