Drvene puzzle 4 dijela – Patka

Drvene puzzle 4 dijela – Patka Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
7,61 MB
NAZIV DATOTEKE
Drvene puzzle 4 dijela – Patka.pdf
ISBN
7555753103995

OPIS

VIGA DRVENE PUZZLE 4 DIJELA – PATKA Drvene puzzle od 4 dijela. Žive boje, zaobljeni rubovi za najmlađu djecu, savršeni za male ručice. Sjajne za učenje boja i oblika, pomažu razvoj motoričkih sposobnosti. Motiv: patka Dimenzije: 14,5 x 14,5 x 1,8 cm Dob 1,5Sigurnost i kvaliteta uvijek su prioriteti branda drvenih igračaka – Viga. Sve igračke izrađene su od kvalitetnog drveta i pod strogim nadzorom tijekom proizvodnje. Boje koje se koriste su netoksične. Igračke su kompatibilne s EU standardom EN71. Većina Viga igračaka izrađena je od kaučuka koji je najekološkije drvo. Koriste se žive boje koje će zainteresirati i privući djecu. Rubovi su zaobljeni, savršeni za male ručice. Sjajne su za učenje boja, oblika, pomažu razvoj motoričkih sposobnosti.

99,90 kn ... Drvene puzle od 4 dijela. Žive boje, zaobljeni rubovi za najmlađu djecu, savršeni za male ručice.

Sigurnost i kvaliteta uvijek su prioriteti branda drvenih igrač 4 dijelaZaobljeni rubovi za najmlađu djecu, savršeni za male ručiceŽive bojeZa dob: 1,5+ godina Puzzle drvene 4 dijela Patka Viga !! - Drvene puzle od 4 dijela. Žive boje, zaobljeni rubovi za najmlađu djecu, savršeni za male ručice.

POVEZANE KNJIGE