Holiday set s crvenom vazom zeleni čaj

Holiday set s crvenom vazom zeleni čaj Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
5,42 MB
NAZIV DATOTEKE
Holiday set s crvenom vazom zeleni čaj.pdf
ISBN
5571886783809

OPIS

Aroma set sadržava: keramičku vazu, aroma ulje mirisa zelenog čaja 50 ml i štapiće šišarke.

Možemo se složiti kako zeleni čaj definitivno odgovara opisu, pa nema baš nikakvog razloga da ne postane dijelom vaše svakodnevne rutine. Zeleni čaj bogat je antioksidansima koja ubrzavaju metabolizam. Osim što utječe na visinu šećera u krvi vrlo je blag diuretik što znači da vas neće napuhati.

Napravite osvježavajući napitak koji će razbuditi vaš duh i tijelo 1088_zeleni-caj-02_dreamstime_4786723-alena-yaroslavtseva Zeleni čaj je sve popularniji i ljudi ga sve češće konzumiraju u velikim količinama. Ipak, ono što je manje poznato jeste činjenica da zeleni čaj ima potpuno isti efekat kao i kafa, tako da morate da znate da može biti podjednako štetan i koristan, pa o tome treba voditi računa. Zeleni čaj sadrži veliku količinu antioksidanata koji, ako se ne razrijede sa vodom, mogu imati negativan uticaj na rast biljaka.

POVEZANE KNJIGE