Lutalica

Lutalica - Carr, Robyn | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Carr, Robyn
DIMENZIJA
8,66 MB
NAZIV DATOTEKE
Lutalica.pdf
ISBN
1545126724921

OPIS

Robyn Carr, autorica bestselera New York Timesa broj jedan, donosi Thunder Point – željno iščekivani novi serijal koji će vas nasmijati, natjerati da uzdišete i zaljubite se u gradić ispunjen ljudima koje nećete zaboraviti. Ugniježđen na obali Oregona nalazi se maleni grad kamenitih plaža i grubog šarma. Lokalno stanovništvo uživa u ljepoti nenarušene zemlje, a graditelji u njoj vide potencijalni zlatni rudnik. Kada pridošlica Hank Cooper sazna da mu je stari prijatelj u nasljeđe ostavio kuću na plaži i okolno zemljište, sudbina zajednice odjednom će prijeći u njegove ruke. Cooper nikada nije bio sklon zadržavanju na jednome mjestu, a Thunder Point trebao mu je predstavljati samo još jednu usputnu stanicu. No Cooper će ubrzo shvatiti kako ga zaokuplja taj grad. I Sarah Dupre, podjednako lijepa i komplicirana žena. Dok čitav grad motri njegov sljedeći potez, Cooper mora birati između prijašnjeg života i mjesta prepunog novih mogućnosti. Mjesta koje bi čak moglo postati njegov dom.

2. Peron Cerovlje je središnje naselje prostrane općine koja se proteže brežuljkastim krajolikom sjeveroistočno od Pazina, a u svom sastavu ima brojne zaseoke i nekoliko većih ruralnih naselja ... Pas lutalica: svaki pas koji nije pod izravnom kontrolom posjednika ili ga se ne sprječava u lutanju, što uključuje i definiciju izgubljenog i napuštenog psa.

Ron Dembo (2001.) tvrdi da "lutalica ... NEMOGUĆE JE OSTATI RAVNODUŠAN NA OVAJ VIDEO: Pas lutalica zaplakao od sreće kada ga je dobroćudna prolaznica nahranila Foto: Screenshot/YouTube Autor: Webcafe.hr 24.12.2020 16:45 lutalica prijevod u rječniku hrvatski - engleski u Glosbe, online rječnik, besplatno. Pregledaj milijunima riječi i fraza na svim jezicima. lutalica prijevod u rječniku hrvatski - švedski u Glosbe, online rječnik, besplatno.

POVEZANE KNJIGE