Mali drveni vlakić

Mali drveni vlakić Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
3,77 MB
NAZIV DATOTEKE
Mali drveni vlakić.pdf
ISBN
7443705807969

OPIS

Drveni vlakić napravljen od kvalitetnog kaučuka, ručno obojen.14 dijelova. Dimenzije 32 x 9 x 7 cm. Dob 1,5 . Sigurnost i kvaliteta uvijek su prioriteti branda drvenih igračaka – Viga. Sve igračke izrađene su od kvalitetnog drveta i pod strogim nadzorom tijekom proizvodnje. Boje koje se koriste su netoksične. Igračke su kompatibilne s EU standardom EN71. Većina Viga igračaka izrađena je od kaučuka koji je najekološkije drvo. Koriste se žive boje koje će zainteresirati i privući djecu. Rubovi su zaobljeni, savršeni za male ručice. Sjajne su za učenje boja, oblika, pomažu razvoj motoričkih sposobnosti.

Rade se ručno iz punog drveta johe, svi dijelovi su drveni i u potpunosti su prirodne igračke jer ne sadrže nikakve lakove i premaze. Domino vlakiaDomino vlakia na baterije sam postavlja ploeice za domino te je idealna igraeaka za djecu koja vole tu tradicionalnu igru. Uz vlak na baterije set sadrži Drveni vlakić je lijepa i bezvremenska igračka koja će trajati generacijama.

Sve igračke izrađene su od kvalitetnog drveta i pod strogim nadzorom tijekom proizvodnje. Ukrasni drveni božićni vlakić u bijeloj, crvenoj ili zelenoj boji. Sastoji se od lokomotive i tri vagona.

POVEZANE KNJIGE