BFG

BFG - Dahl, R. | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Dahl, R.
DIMENZIJA
6,94 MB
NAZIV DATOTEKE
BFG.pdf
ISBN
4135382785321

OPIS

BFG skraćeni je naziv za Blagog Fantastičnog Gorostasa. On je neobičan i nježan div koji govori vrlo čudnim jezikom punim pogrešaka. Svake noći, dok svi spavaju, veliki strašni divovi tumaraju svijetom i otimaju ljude ne bi li ih potom proždrljivo smazali. Postoji samo jedan div koji ih može spriječiti u tome – a to je BFG! On je najljubazniji i najbolji div pod kapom nebeskom. Jedne noći, dok upuhuje svojom trubljom snove u dječje glavice, podigne malu Sophie iz njezina kreveta u sirotištu i strpa je u džep. Odvede je u svoju špilju gdje čuva tisuće staklenih bočica u kojima lebde snovi. BFG svakodnevno odlazi u Snozemlju hvatati snove kao što drugi hvataju leptire. Sophie na početku zazire od diva, ali ubrzo shvaća da BFG ima iznimno dobro srce i da je uz njega najsigurnija na svijetu. No drugi ljudi nisu sigurni… Svake su im noći životi prepušteni na milost i nemilost drugim, opasnim divovima. Sophie stoga smisli plan kako da im BFG i ona stanu na kraj. Bit će to vraški teška i opasna pustolovina. No krenimo, hrabro!

... the bfg Disney presents a Roald Dahl classic directed by Steven Spielberg. In an imaginative tale filled with magic, wonder and unexpected friendship, a young girl is launched on an enormous adventure when she crosses paths with a mysterious being called the Big Friendly Giant. Provided to YouTube by TuneCoreBfg Division · Mick GordonDoom (Original Game Soundtrack)℗ 2016 Bethesda SoftworksReleased on: 2016-09-28Auto-generated by You... BFG SUPPLY CO 14500 Kinsman Rd.

The Tradesmen Support Program We created the ultimate worksite program to equip the men and women who build our world with the tools necessary to get the job done. ... the bfg Disney presents a Roald Dahl classic directed by Steven Spielberg.

POVEZANE KNJIGE