Drugo stanje Bridget Jones

Drugo stanje Bridget Jones - Fielding, Helen | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Fielding, Helen
DIMENZIJA
3,11 MB
NAZIV DATOTEKE
Drugo stanje Bridget Jones.pdf
ISBN
6182055364367

OPIS

U novoj knjizi Drugo stanje Bridget Jones, i četvrtoj u serijalu o najsimpatičnijoj solerici u izdanju Lumena, Bridget je u ranim četrdesetim godinama života. Biološki sat otkucava… Ipak, Bridget nije ni nakraj pameti da to prizna; napokon je sredila svoj život i živi kao samopouzdana zaposlena žena, okružena prijateljima i materijalno osigurana. Premda, i dalje je sama. Njezini ljubavnici iz prošlosti – uvijek ozbiljan odvjetnik Mark Darcy, za kojega Bridgetini prijatelji kažu da izgleda „kao da je progutao metlu”, i šarmantni, nepouzdani vjetropir i ženskar Daniel Cleaver – pronašli su nov život u kojemu nema mjesta za Bridget. No, tako je samo na početku dnevnika. Ubrzo se Bridgetin životni put ponovno isprepliće sa životima Marka i Daniela te oživljava ovaj urnebesno smiješan ljubavni trokut. Bridget otkriva nevjerojatnu činjenicu – trudna je. Ali tko je otac – Mark ili Daniel?

Ipak, Bridget nije ni nakraj pameti da to prizna; napokon je sredila sv Drugo stanje Bridget Jones Bridget Jones's Baby (2016) komedija, drama, romantika | SAD, Francuska, Kina, Ujedinjeno Kraljevstvo, Japan. Redatelj: Sharon Maguire.

Trailer 1; Trailer 2; Ocjena. Zvijezda(e) ocjena, Nema ocjena, budite prvi koji će ocijeniti ovaj film! Ocijenite film.

POVEZANE KNJIGE