Drvene kocke slova i brojevi, 100 kom

Drvene kocke slova i brojevi, 100 kom Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
6,85 MB
NAZIV DATOTEKE
Drvene kocke slova i brojevi, 100 kom.pdf
ISBN
6470801106499

OPIS

Klasične drvene kocke od kvalitetnog drveta, žive boje i ručno nacrtani detalji – slova i brojevi. Pakirane u kartonskoj kantici. 100 kom. Dimenzije kantice: 22 x 22 x 22 cm. Dob 2 . Sigurnost i kvaliteta uvijek su prioriteti branda drvenih igračaka – Viga. Sve igračke izrađene su od kvalitetnog drveta i pod strogim nadzorom tijekom proizvodnje. Boje koje se koriste su netoksične. Igračke su kompatibilne s EU standardom EN71. Većina Viga igračaka izrađena je od kaučuka koji je najekološkije drvo. Koriste se žive boje koje će zainteresirati i privući djecu. Rubovi su zaobljeni, savršeni za male ručice. Sjajne su za učenje boja, oblika, pomažu razvoj motoričkih sposobnosti.

Dodaj u košaricu Više informacija o proizvodu. Cijena.

Trend cijene Drvene kocke slova i brojevi, 3 cm, 100 kom. Set kocaka u boji namijenjenih gradnji te slaganju prvih riječi i niza brojeva. Dob: 3+ Dimenzije: 3,5×3,5 cm Set sadrži 40 komada… Klasične drvene kocke od kvalitetnog drveta, žive boje i ručno nacrtani detalji - slova i brojevi.

POVEZANE KNJIGE