Najljepše Perrauttove bajke

Najljepše Perrauttove bajke - Grupa Autora | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Grupa Autora
DIMENZIJA
6,84 MB
NAZIV DATOTEKE
Najljepše Perrauttove bajke.pdf
ISBN
5397010770293

OPIS

Ova predivna knjiga s vrhunskim ilustracijama i nezaboravnim likovima odvest će djecu u svijet bezvremenskih i čudesnih Perraultovih bajki. U knjizi se nalazi 11 najpoznatijih bajki Charlesa Perraulta, među kojima su Trnoružica, Crvenkapica, Pepeljuga, Modrobradi, Mačak u čizmama, kao i one malo manje poznate, poput Magareće kože, Vila, Griselde i Riki Čuperka. Prepričala: Stefania Leonardi Hartley Ilustracije:Katya Longhi, Fabiano Fiorin,Laura Sighinolfi i drugi

Sjeti se riječi kraj zdenca bistra, gdje sjena stare ... Charles Perrault: Priče ili bajke iz prošlih vremena Nakon stotinu godina sin kralja koji je tada vladao i potjecao iz različite obitelji od usnu-le kraljevne pošao je na tu stranu u lov, te se raspitivao kakvi su to tornjevi koji se vide iznad velike i vrlo guste šume. Svatko mu je govorio ono što je sam čuo: neki su tvrdili Najljepše Perrauttove bajke.

21,50 KM: Nakladnik: ZNANJE: Kategorija: drugi-nakladnici: Ova predivna knjiga s vrhunskim ilustracijama i nezaboravnim likovima odvest će djecu u svijet bezvremenskih i čudesnih Perraultovih bajki. U knjizi se nalazi 11 najpoznatijih bajki Charlesa Perraulta, među kojima su Trnoružica, Crvenkapica ... srpske bajke i pripovetke Originalni tekstovi narodnih pripovetki bogato su ilustrovani i upotpunjeni likovnim prilozima.

POVEZANE KNJIGE