Nasljednica u bijegu

Nasljednica u bijegu - Anne, Melody | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Anne, Melody
DIMENZIJA
10,35 MB
NAZIV DATOTEKE
Nasljednica u bijegu.pdf
ISBN
9481624345917

OPIS

Chad iza sebe ima godine provedene u Mornarici i specijalnim postrojbama Navy SEAL. Sudjelovao je u najtajnijim operacijama i navikao je na visoko rizične situacije. No nije navikao na rizik kada je njegovo srce u pitanju – žene su za njega zabava, a brak mu ne pada na pamet. S druge strane, Bree je mlada nasljednica koja se pokušava osamostaliti, no prate ju anonimna prijeteća pisma i potreban joj je čuvar – a to će biti Chad. Isprva nezadovoljna što je opet pod nečijom kontrolom, Bree će uskoro primijetiti da je njezin zaštitnik ujedno i vrlo privlačan muškarac.

Policiji se predao prošle godine u rujnu. - Optužbe su vrlo ozbiljne, a Jay se boji da bi mogao i u zatvor - rekao je izvor. Bogata nasljednica Tamara očito voli imati posla s problematičnim muškarcima.

Pročitajte više. MELODY ANNE NASLJEDNICA U BIJEGU. Naša ponuda može se pretraživati na temelju dva osnovna principa: Pretraga korištenjem tražilice koja je strukturirana tako da se na početku upisivanja željenog pojma u samom polju tražilice u padajućem izborniku pojavljuju rezultati koje je moguće odabrati ili upisivanjem cijelog pojma i odabirom polja Pretraži Nasljednica u bijegu Tekstualna građa, tiskana .

POVEZANE KNJIGE