Nevjerojatne rukotvorine

Nevjerojatne rukotvorine PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,62 MB
NAZIV DATOTEKE
Nevjerojatne rukotvorine.pdf
ISBN
6319586478800

OPIS

Nevjerojatne rukotvorine!Knjiga sadrži više od 100 isprobanih kreacija, ručnih radova za razvoj dječje kreativnosti. Djeca će morati gurati, bojati, rezati, crtati, zamišljati, preoblikovati razne predmete iz svoje okoline kako bi napravili poklone, dekoracije i razne otkačene kreacije. Za svaki projekt postoje: – piktogram koji pokazuje potrebu prisutnosti odraslih – pokazatelj potrebnog vremena za realizaciju – razinu težine projekta – popis potrebnog materijala – rubrike “Savjeti”, “Izradi još” i “Znaš li?” – fotografiju završenog projekta

Knjiga sadrži upute za izradu stotinjak kreacija koje djeca mogu izrađivati za razne prigode i u različite svrhe, od raznovrsnih materijala, samostalno ili uz pomoć odraslih. Upućuje se u izradu darova, predmeta za proslave i slavlja, igračaka, ukrasa, uradaka od prirodnih materijala i uradaka ... Sudbina, sloboda i duša - meki uvez Godina izdanja: 2021.

Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Ovdje možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo ili ih možete isključiti u postavkama.

POVEZANE KNJIGE