Od Nove do Nove

Od Nove do Nove - Pisac, Ana | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pisac, Ana
DIMENZIJA
10,8 MB
NAZIV DATOTEKE
Od Nove do Nove.pdf
ISBN
4088063666467

OPIS

Osim odraslima, pravo na zabrinutost i probleme najčešće se priznaje tek tinejdžerima. Onima koji su mlađi od jedanaest godina, dakle onima koji još idu u niže razrede, život je valjda idiličan. Malo sutra! – rekla bi mlada spisateljica koja u ovoj zbirci priča i proznih crtica pokazuje s koliko se nimalo lakih životnih izazova moraju suočavati i neposredni predtinejdžeri.

Slavonci, primjerice - njih više od 70 posto, žele se cijepiti. Prema stranačkim preferencijama, najviše onih koji žele cjepivo je među biračima HDZ-a i to njih 80 posto, a najmanja potpora cijepljenju je u Domovinskom pokretu, to bi učinilo 50 posto birača te stranke. Na dan kada je objavila sportsku mirovinu jedna od najboljih hrvatskih sportašica svih vremena Blanka Vlašić stala je pred kamere Dnevnika Nove TV.S njom je razgovarao reporter Mario Jurič.

S. Zadnja izmjena 29.01.2021 21:58; Objavljeno 29.01 ... Danas je na konferenciji za novinare Nacionalni stožer predstavio nove mjere koje će biti na snazi sve do polovine veljače, točnije, do 15.2.2021.

POVEZANE KNJIGE