Agencija za roditelje

Agencija za roditelje - Baddiel, David | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Baddiel, David
DIMENZIJA
6,37 MB
NAZIV DATOTEKE
Agencija za roditelje.pdf
ISBN
2165726572092

OPIS

HOĆU BOLJE RODITELJE! Rekao je Barry treći put za redom. A zatim se, nenadano, cijela soba počela tresti… Barry Bennett mrzi svoje ime, Barry. To zapravo zauzima drugo mjesto na popisu svega što zamjera svojim roditeljima, uz 1) “što su tako dosadni„ i 3) “što su stalno umorni”. No, postoji svijet u kojem roditelji ne dobivaju djecu tek tako. Bilo bi to suviše nasumično za nešto toliko golemo i važno. Umjesto toga, djeci je dopušteno birati roditelje. Za Barryja Bennetta taj svijet predstavlja ostvarenje snova. No ipak, nije sve jednostavno kao što se isprva čini… Briljantno duhovit roman koji se ne ispušta iz ruku. Agencija za roditelje epska je pustolovina o ostvarenju želja namijenjena svakom djetetu – i djetetu u svakome.

Nitko nije kriv ali na nama se sve lomi, a ne na agenciji - kaže nam majka splitskog četvrtaša Osnovne škole 'Strožanac' čija ekskurzija u Istri još uvijek 'visi u zraku'. Za prijave do 5. marta specijalan popust! GRATIS Po završetku programa poklon za roditelje: "Učilica za mame i tate" - vodič za najčešće roditeljske nedumice 🚩 🚩 🚩 Za sve informacije o programu, preuzmite brošuru na linku https://bit.ly/3qFjJ9q ili nas kontaktirajte u inbox Njegov prvijenac za djecu, „Agencija za Roditelje", osvojila je književnu nagradu Laugh Out Loud Book Award.

Agencija za roditelje epska je pustolovina o ostvarenju želja namijenjena svakom djetetu - i djetetu u svakome. Agencija je osnovana u Zagrebu 2014. godine i djeluje temeljem rješenja nadležnog Ministarstva KLASA: UP/I-102-02/14-03/12 URBROJ: 524-04-02-01/2-15-6.

POVEZANE KNJIGE