Agencija za roditelje

Agencija za roditelje - Baddiel, David | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Baddiel, David
DIMENZIJA
9,68 MB
NAZIV DATOTEKE
Agencija za roditelje.pdf
ISBN
2012317218748

OPIS

HOĆU BOLJE RODITELJE! Rekao je Barry treći put za redom. A zatim se, nenadano, cijela soba počela tresti… Barry Bennett mrzi svoje ime, Barry. To zapravo zauzima drugo mjesto na popisu svega što zamjera svojim roditeljima, uz 1) “što su tako dosadni„ i 3) “što su stalno umorni”. No, postoji svijet u kojem roditelji ne dobivaju djecu tek tako. Bilo bi to suviše nasumično za nešto toliko golemo i važno. Umjesto toga, djeci je dopušteno birati roditelje. Za Barryja Bennetta taj svijet predstavlja ostvarenje snova. No ipak, nije sve jednostavno kao što se isprva čini… Briljantno duhovit roman koji se ne ispušta iz ruku. Agencija za roditelje epska je pustolovina o ostvarenju želja namijenjena svakom djetetu – i djetetu u svakome.

Piše i za odrasle, a Agencija za roditelje je njegov prvi dečji roman, koji je odmah po objavljivanju osvojio Roald Dal nagradu. Agencija za roditelje, Dejvida Badijela, engleskog autora kog već zovu naslednikom Dejvida Valijamsa je vragolasta, humoristična, smešna do suza i očaravajuće iskrena priča o dečaku koji žudi da zameni svoju porodicu, jer postojećoj zamera mnogo toga. Piše i za odrasle, a Agencija za roditelje je njegov prvi dječji roman, koji je odmah po objavljivanju osvojio Roald Dahl nagradu (prestižna nagrada za dječju književnost). Strastveni je ljubitelj nogometa. AGENCIJA ZA RODITELJE briljantno je duhoviti roman i epska pustolovina o ostvarenju želja namijenjena svakom djetetu - i djetetu u svakome.

Isbn: 9788687045972. Autor : Dejvid Badijel.

POVEZANE KNJIGE