Čudesna narukvica Artura Peppera

Čudesna narukvica Artura Peppera - Patrick, Phaedra | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Patrick, Phaedra
DIMENZIJA
10,94 MB
NAZIV DATOTEKE
Čudesna narukvica Artura Peppera.pdf
ISBN
4455659753502

OPIS

Ovaj dirljivi prvijenac britanske autorice Phaedre Patrick svojom će toplinom i mudrošću oduševiti ljubitelje popularnog žanra priča u kojima se običan i dosadan život preobrazi u uzbudljivo putovanje i proces samootkrivanja. Nakon četrdeset godina braka udovac Arthur Pepper među stvarima pokojne supruge pronalazi zlatnu narukvicu s privjescima i zaintrigiran tim otkrićem kreće u razotkrivanje tajni koje kriju privjesci. No kako se koja priča razotkrije, pojavljuju se nove tajne i Arthur doznaje da je njegova žena prije nego što ga je upoznala imala uzbudljiv život o kojem on nije imao pojma. Nakon tolikih godina koje su proveli u sretnom brakupočinje se pitati je li ju uopće poznavao. Roman o braku, žalovanju i sjećanjima, ugodan je i okrepljujuć poput vruće šalice čaja u hladno zimsko popodne.Ekscentričan, šarmantan, topao i mudar, ovaj roman govori o pronalaženju hrabrosti, plemenitosti i suosjećanja i onda kad se sve čini beznadnim i izgubljenim. Nina George, autorica Male pariške knjižareBajkovita priča o udovcu Arthuru Pepperu, koji se u poznim godinama odriče svojeg udobnog ali dosadnog života i kreće na čudesno putovanje samootkrivanja okrijepit će vas poput vruće šalice čaja u hladno zimsko popodne. KirkusOva je knjiga melem za dušu i srce. The SunŠarmantno. Dirljivo. Duhovito. Tužno. Nezaboravno. Library JournalO autorici: Phaedra Patrick studirala je povijest umjetnosti i marketing. Bavila se oslikavanjem stakla, organiziranjem filmskih festivala i komunikacijskim menadžmentom. Njezine kratke priče osvojile su nekoliko nagrada. Čudesna narukvica Arthura Peppera prvi joj je roman. Živi u Velikoj Britaniji sa sinom i mužem.

Oblékne si vždy tytéž šedé kalhoty a pletenou vestu barvy hořčice, zalije kapradinu Frederiku a zamíří na zahrádku. Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu's ... Fitnes narukvica KW-119 Plus.Dostava brza pošta (7KM na cijenu artikla) Tel: 061-534-888 (Viber i WhatsApp) OLX SHOP.

Sadržaj košarice možete izmijeniti prije kupnje. Čudesna narukvica Arthura Peppera Tekstualna građa, tiskana . CITIRANJE.

POVEZANE KNJIGE