Igra društvena spin to sing

Igra društvena spin to sing Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
6,22 MB
NAZIV DATOTEKE
Igra društvena spin to sing.pdf
ISBN
5483756697538

OPIS

Spin to Sing je društvena igra koja će tebe i tvoje prijatelje zabavljati satima. Skini besplatnu aplikaciju Spin to Sing na svoj mobitel kako bi započeo igru. Nakon toga kreni igrati. Zavrti mikrofon kako bi odabrao sljedećeg igrača koji će otpjevati pjesmu sa tvog telefona te pokazati svojeg izvrsne glasovne sposobnosti kako bi nadmašio svog prethodnog protivnika. Zavrti! Zapjevaj! Pobijedi! Dob: 8 .

Društvena igra Spin to Sing zabavna je igra pjevanja u kojoj će igrači u punom sjaju moći pokazati svoj pjevački talent!. Vjerujemo kako će pjevačke zvijezde također razveseliti i mogućnost da tijekom pjevanja snime svoje najbolje selfie slike koje mogu podijeliti s prijateljima na društvenim mrežama! Društvena igra Spin to sing; Budi u tijeku.

Zavrti mikrofon kako bi odabrao sljedećeg igrača koji će otpjevati pjesmu sa tvog telefona te pokazati svojeg izvrsne glasovne sposobnosti kako bi nadmašio svog prethodnog protivnika. Spin to Sing je društvena igra koja će tebe i tvoje prijatelje zabavljati satima. Zavrti mikrofon kako bi odabrao sljedećeg igrača koji će otpjevati pjesmu sa tvog telefona te pokazati svojeg izvrsne glasovne sposobnosti kako bi nadmašio svog prethodnog protivnika. Početna / Igračke / Razvojne i edukativne igračke / Društvene igre / Društvena igra Spin to sing.

POVEZANE KNJIGE