Lovac

Lovac - McCarty, Monica | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
McCarty, Monica
DIMENZIJA
10,60 MB
NAZIV DATOTEKE
Lovac.pdf
ISBN
1403175892328

OPIS

Nastavlja se rat za škotsku neovisnost i kralj Robert Bruce se ne predaje. Pod svojim zapovjedništvom ima elitnu vojsku uvježbanih ratnika, vojnika predanih svome kralju, svojoj zemlji – i nevjerojatnim ženama koje vole. Cijenjen zbog nenadmašnih vještina praćenja, Ewen „Lovac“ Lamont prihvaća opasan zadatak: pronaći nestalu tajnu glasnicu. Ali ona nije obična meta. Ewen je svoj plijen upoznao ranije kao „sestru Gennu“, vatrenu, zabranjenu ženu koja mu se zauvijek urezala u pamćenje nakon ukradenog, grešnog poljupca. Sada kad joj zna pravi identitet, više nego ikada želi je zaštititi. Međutim, bez zaštite vela između njih, pružanje otpora čarima prekrasne djevojke moglo bi se pokazati najtežom borbom s kojom se ovaj iznimni ratnik ikada susreo. Nakon propalog pokušaja da spasi sestru blizanku tri godine prije, Janet od Mara pronašla je spas glumeći kraljevu glasnicu – dok se ne preda mračnom, zgodnom ratniku čiji grubi, senzualni poljupci u njoj bude neporecive ženske osjećaje. Međutim, kad je izdaja dovede u opasnost i sigurnost ključnog dokumenta bude ugrožena, Janet nema izbora nego pouzdati se u lovca koji može pronaći bilo što – možda čak i njezino srce.

U jestive gljive spadaju: vrganj, llisičarka, sunčica, smrčak, tartuf, poljski šampinjon. Hranljiva vrednost pečurki je velika, izrazito su bogate proteinima, a bogate su i vitaminima, pre svega, grupe A, B, C, K, beta-karotenom i ... Hotel Lovac dočekuje goste s pogledom na srednjovjekovni Pazinski kaštel i čuvenu Pazinsku jamu, te, u daljini, planinu Učku.

Prema saznanju predsjednika Županijskog lovačkog saveza Vinka Pavlića zrno nije zahvatilo vitalne organe ni kost i mladić bi se trebao brzo oporaviti. Poznati lovac iz kviza Potjera, inače lingvist, Krešimir Sučević Međeral pojasnio je zašto je ispravno reći Banija, a ne Banovina. Krešimir Sučević Međeral, javnosti poznat kao lovac u kvizu Potjera, inače lingvist, na svom je Facebooku jednim statusom odlučio razriješiti dvojbu koja se proteklih dana pojavila na internetu - zove li se nedavnim potresima pogođeno područje ... VIDEO: Pogledajte kako je lovac ispričao bajku po turopoljski.

POVEZANE KNJIGE