Sestra

Sestra - Jensen, Louise | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Jensen, Louise
DIMENZIJA
6,68 MB
NAZIV DATOTEKE
Sestra.pdf
ISBN
2733958630961

OPIS

Grace se promijenila otkad joj je umrla najbolja prijateljica Charlie. Proganjaju je Charlieine riječi, njihov posljednji susret. U potrazi za odgovorima, otvorit će staru Charlieinu kutiju s uspomenama. Uskoro će joj postati jasno da o mnogim stvarima nije imala pojma. Kad Grace krene u potragu za Charlieinim ocem pojavit će se Anna, djevojka koja tvrdi da je Charlieina sestra. Pronašavši Annu, Grace će imati osjećaj da je pronašla novu obitelj, a Anna će se udomaćiti u kući koju Grace dijeli sa svojim dečkom Danom. Ali nešto nije u redu. Nestaju stvari, Dan se ponaša čudno, a Grace je uvjerena da ju netko prati. Ili se sve to događa u njezinoj glavi? A možda se sa svakim korakom bliže istini o Charlie i Anni dovodi u strašnu opasnost? NIJE MOGLA UČINITI NIŠTA DA SPASI CHARLIE… ILI MOŽDA IPAK JEST? IZAZOVAN I NAPET PSIHOLOŠKI TRILER, SAVRŠEN ZA LJUBITELJE DJEVOJKE U VLAKU, PUSTILA SAM TE I SUPRUGOVA TAJNA.

Ali, iako je ona poznatija sestra, na scenu se pokušava probiti i njezina kopija, mlađa sestra Noah. 20-godišnja pjevačica sada je izdala novu pjesmu "All Three" u čijem ... Misija Doma za starije osobe Sestre Mace Dom i Ustanove za zdravstvenu njegu bolesnika u kući Sestra Maca je poboljšanje kvalitete života i dostojanstvo svakog našeg korisnika bilo smještenih u Sestre Mace Dom ili u krugu vlastite obitelji. Francuska časna sestra Lucile Randon najstarija je Europljanka koja je preboljela covid-19 samo nekoliko dana prije 117.

Zadnja izmjena 02.03.2021 17:48 Za programsku knjižicu sestra karmelićanka Božica Britvec napisala je uvod o tome što je redovništvo, a pater Mijo Nikić, SJ, psihološki pogled na redovništvo danas. Redovnice i redovnici mole za terete svih nas, ali i zahvaljuju Stvoritelju za sve radosti koje daruje. Lynda i Jennifer imaju još jednu stariju sestru Leslie koja se bavila opernim pjevanjem, a trenutačno je kućanica i brine o obitelji.

POVEZANE KNJIGE