Učitelj

Učitelj - Diamond, Katerina | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Diamond, Katerina
DIMENZIJA
6,49 MB
NAZIV DATOTEKE
Učitelj.pdf
ISBN
8593304764074

OPIS

Mislite li da znate kome možete vjerovati? Mislite li da znate razliku između dobra i zla? Varate se… U predvorju ekskluzivne škole u Devonu pronađeno je tijelo ravnatelja kako visi s krovnih greda. Nekoliko sati ranije primio je paket i samo on je mogao razumjeti značenje nijeme poruke koju je prenosio. A ona je značila kraj. I dok se Exeter suočava sa sve većim brojem stravičnih ubojstava, zabrinuti detektivi Imogen Grey i Adrian Miles, opterećeni životnim brigama, moraju riješiti slučaj i ponovno učiniti svoj grad sigurnim No kako bivaju uvučeni u mrežu korupcije, laži i iskorištavanja, sa svakim su korakom sve bliže sablasnim tajnama skrivenim u srcu njihove zajednice. No jednom kad otkriju što motivira ubojicu, hoće li ga doista željeti zaustaviti? PAMETAN. NEIZVJESTAN. JEZOVIT. Roman Učitelj psihološki je kriminalistički triler koji predstavlja klasu za sebe. Svakako nije za osjetljive.

Najzanimljiviji članci, slike i video vezani za temu UČITELJ. Puni tekst: hrvatski, doc (156 KB) str. 159-170: preuzimanja: 1.649* citiraj: APA 6th Edition Zrilić, S.

Suvremeni učitelj je organizator i voditelj nastavnog procesa, koordinator i mentor, motivator, ravnopravni suradnik i dr. Njegova primarna uloga je da učenicima bude od pomoći u razvoju svih njihovih ... Učitelj (tj.

POVEZANE KNJIGE