Bijeg od stvarnosti

Bijeg od stvarnosti - Jones, Lisa Renee | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Jones, Lisa Renee
DIMENZIJA
9,67 MB
NAZIV DATOTEKE
Bijeg od stvarnosti.pdf
ISBN
3213777631900

OPIS

Njegov me dodir osvaja, topao i nježan, grešan i uzbudljiv. Ne bih mu smjela vjerovati. Ne smijem mu otkriti svoje tajne. Ali kako da to ne učinim kad je on razlog zbog kojeg dišem. On je baš ono što mi je potrebno. Već u dobi od osamnaest godina, zbog tragedije i mračne tajne, Lara je prisiljena pobjeći od svega što poznaje i voli te započeti novi život. Nakon šest godina skrivanja i s novim identitetom, Amy se naposljetku usudila povjerovati da su je zaboravili – iako ni sama ne može zaboraviti. Ali čim prestane biti na oprezu, duhovi njezine prošlosti brzo je sustižu i nagone na novi bijeg. U avionu, dok se pokušava suočiti s užasom još jednog gubitka identiteta i prisiljava se početi iznova, Amy se upoznaje s Liamom Stoneom, mračno privlačnim milijarderom samotnjakom koji je usto briljantan i glasovit arhitekt. Muškarcem koji zna što želi i uzima kad poželi. A ono što želi jest Amy. Odbijajući prihvatiti “ne” kao odgovor, uvlači je u strastvenu ljubavnu vezu, vodeći je do granica njezine seksualnosti. Želi je posjedovati. Tjera je da poželi da bude posjedovana. Liam od nje želi sve i ne prihvaća ništa manje od toga. Ali što ako je Amy toliko slomljena tragedijom da zna kako on želi više nego što bi mu trebala dati?

Postoje čitave industrije koje se vrte oko ideje da čovjek može pobjeći od svega, pa makar nakratko, uz pomoć proizvoda poput putovanja, zabave i društvenih mreža... Bijeg od stvarnosti. 533 likes · 6 talking about this.

Ljeto je već daleko iza nas, a sustigla nas je jesen i niske temperature. Zasigurno ste se već zaželjeli malo odmora od naporne svakodnevnice. „Poezija je moj bijeg od stvarnosti i od problema, ona je moj ispušni ventil" kaže Kladušanka Elvira Dizdarević - Abazović.

POVEZANE KNJIGE