Božićno ukrašavanje prirodnim materijalima

Božićno ukrašavanje prirodnim materijalima - Auenhammer, G. | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Auenhammer, G.
DIMENZIJA
9,26 MB
NAZIV DATOTEKE
Božićno ukrašavanje prirodnim materijalima.pdf
ISBN
3817720870100

OPIS

U adventsko i božićno vrijeme mnogo je mogućnosti za ukrašavanje prirodnim materijalima koji se vrlo lijepo mogu kombinirati s metalom, klobučinom (filcom) i finim papirima. Od cjepanica, češera, malih grana, kore drveta i mnogočega drugog, što se može naći u šumi ili u vrtu, nastaju svijećnjaci, adventski vijenci, ukrasi za vrata, kao i anđeli i zvijezde za ukrašavanje prozora i stola. Sve što nam priroda daje, samo je po sebi prelijepo. Stoga se prirodni materijali ukrašavaju i nadopunjuju s malo dodataka – vrlo profinjenim nijansiranjem tonova ili finim naglašavanjem boja.

EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija . knjiga, knjige, knjižara, online prodaja knjiga, knjižare u zagrebu, vrt, gljive, online bookshop Prekrasno božićno vrijeme se vraća uskoro i mislim, morate postupno razmisliti o božićnom ukrasu. Oni koji uživaju u zanatima slažu se da je stvaranje kreativno i inspirativno.

5 stars 4 stars 3 stars 2 stars 1 star. Mary Webb.

POVEZANE KNJIGE