Deacon

Deacon - Ashley, Kristen | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ashley, Kristen
DIMENZIJA
7,19 MB
NAZIV DATOTEKE
Deacon.pdf
ISBN
3759748165128

OPIS

Deacon ima ružnu prošlost, prošlost koja ga je slomila i učinila ga olupinom. Morao je napustiti običan život i spustiti se u svijet zločinaca. A tamo se dobro snašao. Snašao se tako dobro da je i ostao tamo. Deacon je hladan kao led, živi u sjeni i nema namjeru više ulaziti u bilo kakve veze. A onda će upoznati Cassidy Swallow, mladu ženu koja je spremna marljivo raditi za svoj san o životu u kući kraj rijeke, u sjeni jasika i borova. Cassidy ga privlači silom kojoj teško odolijeva. Bori se ali gubi, stalno se ponovo vraćajući. Ali kad se vrati, ne daje joj ništa. Od prvog trena kad ga je ugledala, Cassidy je znala da je Deacon iznutra mrtav. Zna da je on muškarac koji može lako uništiti ženu. Ali jedne noći kad Deaconu malo popusti nadzor, Cassidy će iskoristiti priliku. Možda će je uništiti. A možda je pravi čovjek za nju.

See more. The latest tweets from @protectthefaith Deacon James Keating, Ph.D., is a member of the formation staff and professor of spiritual theology at Kenrick-Glennon Seminary in St. Louis.

Another Tatooine acquaintance, Biggs Darklighter, once characterized Windy as "a follower" and called Deak ... A deacon thou shalt appoint, O Bishop, laying thy hands upon him, with all the presbytery and the deacons standing by thee; and praying over him thou shalt say: Almighty God. .

POVEZANE KNJIGE