Deacon

Deacon - Ashley, Kristen | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ashley, Kristen
DIMENZIJA
9,74 MB
NAZIV DATOTEKE
Deacon.pdf
ISBN
4005534859490

OPIS

Deacon ima ružnu prošlost, prošlost koja ga je slomila i učinila ga olupinom. Morao je napustiti običan život i spustiti se u svijet zločinaca. A tamo se dobro snašao. Snašao se tako dobro da je i ostao tamo. Deacon je hladan kao led, živi u sjeni i nema namjeru više ulaziti u bilo kakve veze. A onda će upoznati Cassidy Swallow, mladu ženu koja je spremna marljivo raditi za svoj san o životu u kući kraj rijeke, u sjeni jasika i borova. Cassidy ga privlači silom kojoj teško odolijeva. Bori se ali gubi, stalno se ponovo vraćajući. Ali kad se vrati, ne daje joj ništa. Od prvog trena kad ga je ugledala, Cassidy je znala da je Deacon iznutra mrtav. Zna da je on muškarac koji može lako uništiti ženu. Ali jedne noći kad Deaconu malo popusti nadzor, Cassidy će iskoristiti priliku. Možda će je uništiti. A možda je pravi čovjek za nju.

Snašao se tako dobro da je i ostao tamo. Deacon je hladan kao led, živi u sjeni i nema namjeru više ulaziti u bilo kakve veze. Deacon definition, (in hierarchical churches) a member of the clerical order next below that of a priest.

Its head shape is also unlike that of Xenomorphs, and it seems to emerge from its host using its pointed skull, as opposed to simply biting or ... Deacon - "Long Run" feat. Nina Nesbitt is available everywhere https://smarturl.it/DeaconxLongRunSUBSCRIBE to Deacon's YouTube Channel: https://smarturl.it/D... Deacon claims to have visited the Capital Wasteland.

POVEZANE KNJIGE