Domaća zadaća

Domaća zadaća - Kušan, Ivan | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kušan, Ivan
DIMENZIJA
8,89 MB
NAZIV DATOTEKE
Domaća zadaća.pdf
ISBN
5441379499274

OPIS

Uzbudljive i napete romane o dječaku Koku i njegovim prijateljima pročitale su već brojne generacije, a s velikim zanimanjem čitaju ih i današnja djeca. Tajna je uspjeha Kušanovih romana u sjajno ispričanim pustolovinama i doživljajima u kojima djeca rješavaju mnoge zagonetne situacije i pobjeđuju svojom hrabrošću i domišljatošću. Roman DOMAĆA ZADAĆA govori o dječaku koji prvi put u životu nije napisao domaću zadaću. Činilo mu se da se zbog toga ne može ništa dogoditi. No nije bilo tako! Događaji su se stali odvijati velikom brzinom. On nije ni slutio kakva ga uloga čeka u romanu koji je sam zamijesio.

Dodati crteže koji prikazuju aktivnosti tijekom tjedna, npr ... MATEMATIKAČas održao: prof. Mirnes PruščaninNaziv lekcije: Racionalni brojeviLekcija za učenike 7.

Najopsežnija analiza i studija ovog pitanja napravljena je 2006. godine na Sveučilištu Duke. Domaća zadaća, Prosenjak Božidar, Guljašević Ivana; Budi u tijeku.

POVEZANE KNJIGE