Mi

Mi - Nicholls, David | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Nicholls, David
DIMENZIJA
4,14 MB
NAZIV DATOTEKE
Mi.pdf
ISBN
6642909690824

OPIS

David Nicholls unosi duhovitost i inteligenciju koje su krasile njegov planetarno popularan bestseler New York Timesa, Jedan dan, u neodoljivo topao i ljudski, spretno ispričan novi roman o tome što održava brakove i obitelji na okupu – i o tome što se događa i što naučimo o sebi kada sve zaprijeti da će se raspasti. Douglas Petersen možda je blage naravi i nadasve pristojan, ali iza njegove suzdržanosti skriva se smisao za humor kojim, protivno svim očekivanjima, zavodi lijepu Connie i ona pristaje na drugi spoj… a naposljetku i na brak. Sada, gotovo tri desetljeća nakon što je njihova veza procvala u Londonu, žive u predgrađu manje ili više sretno sa svojim ćudljivim sedamnaestogodišnjim sinom, Albiejem. A onda mu Connie priopći kako misli da želi razvod. Nije mogla odabrati gori trenutak. U želji da potakne sinovo zanimanje za umjetnost Connie je isplanirala jednomjesečno putovanje po europskim metropolama, nudeći mu priliku da pod okriljem obitelji upozna najveća djela svjetske umjetnosti i sada se ne može natjerati da sve to otkaže. A možda zapravo najbolje za sve da ostanu pri svom prvotnom planu? Douglas je potajno uvjeren da će ovo putovanje i obilazak znamenitosti ponovno pobuditi romantiku u braku, a možda mu čak pomogne da se poveže s Albiejem.

Announced Dec 2020. Features 6.81″ display, Snapdragon 888 chipset, 4600 mAh battery, 256 GB storage, 12 GB RAM, Corning Gorilla Glass Victus. Nightcore Mi Mi Mi Lyrics🎧 NEW 1 Hour Nightcore Mix: https://www.youtube.com/watch?v=5ZPD9kbDzBo Subscribe for more! 🖤https://youtube.com/channel/UCOfq4F9... SEREBRO - Mi Mi Mi (Official Video) is out now.Add to your collection:Spotify: https://open.spotify.com/album/5iS0B2ATvgwL3bFBvokc7n?si=M_dQkgYCSxWkUwYdCZ_5c... The Xiaomi Mi Band was also launched in the same event.

Features 6.81″ display, Snapdragon 888 chipset, 4600 mAh battery, 256 GB storage, 12 GB RAM, Corning Gorilla Glass Victus. Nightcore Mi Mi Mi Lyrics🎧 NEW 1 Hour Nightcore Mix: https://www.youtube.com/watch?v=5ZPD9kbDzBo Subscribe for more! 🖤https://youtube.com/channel/UCOfq4F9... SEREBRO - Mi Mi Mi (Official Video) is out now.Add to your collection:Spotify: https://open.spotify.com/album/5iS0B2ATvgwL3bFBvokc7n?si=M_dQkgYCSxWkUwYdCZ_5c... The Xiaomi Mi Band was also launched in the same event. On 27 April 2015, it was reported Ratan Tata had acquired a stake in Xiaomi.

POVEZANE KNJIGE